Carousel hot news

“Dacă ia bătaie cu FC Basel, Steaua poate uita de locul trei!”

Marcel Răducanu îi avertizează pe stelişti că FC Basel este mai puternică în deplasare şi mai spune că roş-albaştrii nu trebuie trebuie să repete greşelile pe care le-a făcut cu Chelsea...
22.10.2013 | 09:35
ADVERTISEMENT

Marcel Răducanu îi avertizează pe stelişti că FC Basel este mai puternică în deplasare şi mai spune că roş-albaştrii nu trebuie trebuie să repete greşelile pe care le-a făcut cu Chelsea cînd s-au aruncat în atac fără a mai fi atenţi la apărare:“După două înfrângeri la scor este greu şi pentru Reghecampf să găsească o formulă cu care să joace, să motiveze fotbaliştii. Steaua trebuie să ţină cont că Basel este mai periculoasă în deplasare. Dacă ia bătaie şi acum, Steaua poate uita de locul trei.Trebuie început jocul cu capul sus, este încă o şansă care ţi se dă pentru reabilitare. Trebuie să atace, dar să nu-i ia tare şi să uite de apărare pentru că apoi păţeşte ca Chelsea şi mai adună o înfrângere. Basel este o echipă cu jucători talentaţi, experimentată”, a spus Marcel Răducanu pentru Libertatea.

Marcel Răducanu este unul dintre cei mai mari fotbalişti care a jucat la Steaua, a evoluat pentru stelişti din 1972 pînă în 1981 şi a bifat 229 de prezenţe în tricolul Stelei, pentru care a marcat peste 100 de goluri.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri