Fanatik Show

“Dacă steliştii şi-au pus banderole albe, noi trebuie să ne punem ghips!”

Marius Şumudică a vorbit despre plecarea lui Narcis Răducan de la Concordia la Astra, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK.RO, dar şi despre Wellington, meciul cu Steaua şi ceea ce...
06.11.2014 | 18:59
Daca stelistii siau pus banderole albe noi trebuie sa ne punem ghips

Marius Şumudică a vorbit despre plecarea lui Narcis Răducan de la Concordia la Astra, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK.RO, dar şi despre Wellington, meciul cu Steaua şi ceea ce se întîmplă în prezent la Rapid.

“E o pierdere mare dacă Narcis Răducan pleacă, fiindcă el ştie foarte mult fotbal. Îl regret pentru că e un om care a fost mereu alături de mine, ne-am sfătuit şi iată că această legătură a dat roade. Sîntem neînvinşi de şase etape! În scurt timp vom ieşi din calupul de trei meciuri foarte dificile. Nu ne predăm nici cu Steaua, însă au prima şansă, apoi însă avem meciuri mai accesibile, din care putem scoate puncte. El nu mi-a confirmat însă că pleacă deocamdată. Steaua este de departe cea mai bună echipă din campionatul nostru şi se îndreaptă spre al treilea titlu de campioană. Sper să fie obosiţi după deplasarea din Portugalia. I-am bătut şi cînd am fost la Astra, şi la Vaslui”, a declarat Marius Şumudică la FANATIK SHOW pe Look TV.

“Wellington vine la mine şi-mi spune, la două, trei zile, că îl sună tot felul de impresari fiindcă intră în ultimele trei luni de contract. Wellington este un jucător foarte bun, care ne ajută foarte mult. Este unul dintre cei mai buni atacanţi din Liga 1, dar psihic nu este foarte bine din mai multe cauze. A fost şi treaba cu banana, apoi şi faptul că soţia sa nu a putut pleca din ţară şi a trebuit să stea cinci zile în aeroport. Este un tip foarte sensibil şi eu l-am pus pe picioare, fiindcă pînă să vin eu la Concordia nu prea se auzise de el. Nu ştiu dacă voi rămîne la Chiajna, vedem. Oricum, domnul primar Mircea Minea este singurul care m-a susţinut mereu. Doar am stabilit că în iarnă vom trage linie şi vom vedea ce am făcut bine şi ce am făcut rău”, a mai spus Şumudică la FANATIK SHOW.

“Sperăm ca la meciul cu Steaua să nu avem un arbitraj care să se teamă de ce s-a întîmplat la Tîrgu Mureş, cînd sancţiunile au venit pe fondul presiunilor domnului Argăseală. Pe el îl stimez foarte mult, pentru că este unul dintre cei mai buni preşedinţi. Dacă steliştii după un singur meci în care au fost dezavantajaţi, au intrat cu banderolă albă, atunci noi trebuia să intrăm pe teren în ghips!“, vorbeşte Şumudică şi despre meciul cu Steaua.

“Nu ştiu ce să zic, dacă domnul Dinu Gheorghe va merge la Rapid. Situaţia este foarte delicată, au meciuri grele. Trebuie să faci puncte cît mai repede pentru că în retur se poate întîmpla orice. În concluzie, în tur, cu cît aduni mai multe puncte, cu atît mai bine”, a încheiat Marius Şumudică la FANATIK SHOW.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!