Carousel hot news

“Dacă va cîştiga Steaua nu va fi o surpriză!”

Gabi Torje, jucătorul lui Espanyol Barcelona, are încredere că Steaua poate face jocuri foarte bune în deplasare şi speră ca elevii lui Laurenţiu Reghecampf să reuşească un scor pozitiv şi...
06.11.2013 | 19:27

Gabi Torje, jucătorul lui Espanyol Barcelona, are încredere că Steaua poate face jocuri foarte bune în deplasare şi speră ca elevii lui Laurenţiu Reghecampf să reuşească un scor pozitiv şi cu Basel. “Steaua a demostrat-o de atîtea ori că poate face rezultate mari. Cele mai bune scoruri le-au făcut în deplasare. Dacă va cîştiga Steaua, nu va fi o surpriză. Steaua a dus steagul sus în Europa foarte bine şi trebuie felicitată. Cristi Tănase a jucat foarte bine în ultimile meciuri. Lumea aşteaptă mult de la el şi de la jucătorii Stelei. Cred că va fi X la meciul Stelei, chiar dacă nu ajută Steaua”, a spus Torje la Digi Sport.

Torje a comentat şi situaţia de la echipa naţională şi crede că tricolorii trebuie să fie foarte atenţi la ambele meciuri cu echipa Greciei pentru a spera la calificare:“La echipa naţională au jucat cei mai în formă jucători. Meciul cu Grecia este foarte important şi sper să ne concentrăm pentru că o greşeală poate distruge o munca de doi ani. Meciul de acasă cu Grecia contează cel mai mult. Acesta va fi decisiv. Eu cred că ne putem califica şi cu un singur gol. Toţi românii aşteaptă această calificare. Nu ne gîndim la bani, ci la faptul că putem ajunge la o Cupă Mondială. La echipa naţională vii pentru culorile ţării, nu pentru bani, pentru că sînt foarte puţini. Se cîştigă bani la echipa de club”.

Torje a mai spus că Dinamo şi-a revenit după pasa mai puţin bună prin care a trecut la începutul campionatului şi a mai declarat că îl apreciază pe Ionel Dănciulescu pentru cariera sa:“Dinamo vine tare din urmă, dar s-au trezit prea tîrziu. Îl felicit pe Danciu pentru tot ce a făcut. Am jucat mult timp cu el şi este sută la sută profesionist. Este un fotbalist cu experienţă care m-a ajutat foarte mult”.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri