“Dacă vom fi concentraţi şi mai responsabili la finalizare vom cîştiga!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
15/08/2016, 09:46
“Dacă vom fi concentraţi şi mai responsabili la finalizare vom cîştiga!”

Antrenorului lui CS U Craiova, Gheorghe Mulţescu, se teme de partida cu CSMS Iaşi, însă este convins că dacă elevii săi se vor concentra, rezultatul va fi unul favorabil pentru olteni.

„Ne aşteaptă un meci greu, venim după ratarea unui obiectiv, sîntem dezamăgiţi, dar trebuie să strîngem rîndurile şi să cîştigăm. Întîlnim o echipă periculoasă, care se închide bine, este bine organizată şi are 2-3 jucători rapizi de contra-atac. Forţa grupului este principalul lor atu. Dacă vom fi concentraţi şi mai responsabili la finalizare vom cîştiga acest meci“, a spus Mulţescu.

La rîndul lor, Nicolae Calancea, portarul formaţiei oltene, a declarat: „M-am adaptat la Craiova, băieţii m-au primit bine. Am fost primit bine în echipă. O dovadă este faptul că ne înţelegem bine şi pe teren. Trebuie să trecem peste rezultatul de la Cluj şi să ne concentrăm asupra meciului cu Iaşi. Va fi o partidă grea, dar important este să fim concentraţi, să facem toţi un meci bun şi să ne adjudecăm punctele“.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Cincinnati! S-au stabilit ora de start şi adversara!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×