News

Dacia a anunțat prețurile pentru edițiile limitate de mașini Duster, Logan și Sandero. Cât costă modelele Techroad

10.04.2019 | 14:19
Dacia a anuntat preturile pentru editiile limitate de masini Duster Logan si Sandero Cat costa modelele Techroad

Dacia se pregătește de lansarea noilor ediții limitate din gamele Duster, Logan și Sandero. Autoturismele ce vor fi comercializate sub denumirea de Techroad au fost prezentate în cadrul Salonului Auto de la Geneva, desfășurat în luna martie și vin cu surprize pentru șoferi.

Cât vor costa autoturismele din gama Techroad

Ediția limitată este disponibilă pentru Duster, Logan, dar și pentru modelele din familia Stepway. Noile autoturisme propun două nuanțe inedite pentru caroserie. Este vorba despre Fusion Red și Highland Grey, inserții de culoare roșie pentru carcasele oglinzilor laterale, dar și jante de aluminiu de 16 inch.

Cum era de așteptat, respectivele automobile nu sunt deloc ieftine. Pentru a intra în posesia unui astfel de autoturism, șoferii vor trebui să scoată din buzunar sume impresionante. Pretul pentru Dacia Duster Techroad este de 16.850 de euro si vine cu o motorizare diesel de 1.5 litri si 115 CP. Dacia Logan Techroad te va costa 12.500 de euro, în vreme ce modelele Stepway vor costa între 14.000 și 15.000 de euro.

Dacia se pregătește de lansarea unor modele în ediție limitată
Dacia se pregătește de lansarea unor modele în ediție limitată

Ce alte dotări vor mai avea noile modele de autoturisme

Conform comunicatului dat publicității de reprezentanții Dacia, ediția limitată din gama Techroad va primi inserții de culoare roșie pentru carcasele oglinzilor laterale și pentru jante. Este vorba despre Fusion Red și Highland Grey.

În versiunea standard, modelele din ediția limitată Ultimate vor fi dotate cu jante de 17 inch pentru Duster și 16 inch pentru celelalte modele. Totodată, autoturismele vor fi prevăzute cu: blind spot detenction, sistem camera multi-view, sistem de infotainment Media Nav Evolution, senzori de parcare spate, aer conditionat automat si card pentru acces.

Camera Multi View va utiliza practic patru camere:  cea de marsarier, cea din partea frontală si două integrate în oglinzile laterale , astfel că șoferul va avea vizibilitate pentru toate unghiurile. Mai mult decât atât, sistemul multimedia este compatibil cu Apple Carplay și Android Auto, iar interiorul va fi dotat cu tapițerie în ediție limitată.

Tags: