News

Dacia Bigster și-a făcut apariția pe străzi. Unde a putut fi observat spectaculosul model

Dacia Bigster Concept, un model mult așteaptat al producătorului de la Mioveni, a fost văzut pe străzile unui oraș din Europa. Mașina are un design impunător și spectaculos.
05.02.2022 | 18:59
Dacia Bigster sia facut aparitia pe strazi Unde a putut fi observat spectaculosul model
ADVERTISEMENT

Dacia Bigster şi-a făcut apariţia pe străzile din Europa. Conceptul mult aşteptat a fost prezentat într-un cadru restrâns.

Momentul inedit s-a petrecut pe străzile din capitala Cehiei, Praga. Jurnaliştii cehi de la Auto.cz spun că Dacia Bigster Concept a fost prezentată dealerilor, dar fotografiatul a fost interzis.

ADVERTISEMENT

Totuși, maşina a fost surprinsă pe străzile elegante și fermecătoare din Praga. Autovehiculul a stat descoperit doar câteva minute, conform RomaniaTV.net.

Dacia Bigster şi-a făcut apariţia pe străzile din Praga

Dacia Bigster pe străzile din Praga. Foto: Auto.cz

Producătorul de la Mioveni, deţinut de Renault, lucrează la Dacia Bigster, un SUV care să fie poziţionat în gamă deasupra lui Duster.

ADVERTISEMENT

Conceptul a atras un interes mărit în rândul conducătorilor auto care aşteaptă cu nerăbdare lansarea oficială. Până atunci, cehii au fost mai norocoși și au apucat să privească câteva minute acest model.

Noul Dacia Bigster ar putea debuta în 2025

Foto: Facebook

Până în acest moment se vehiculează că modelul de producție va păstra numeroase elemente ale conceptului Bigster.

ADVERTISEMENT

În partea frontală își vor face apariția farurile cu LED cu semnătura luminoasă în formă de Y, deja cunoscută de la modelele Logan, Sandero şi Sandero Stepway.

Modelul este foarte aerodinamic. Se evidențiază protecțiile metalice din zona inferioară și elemente laterale care favorizează acest aspect.

ADVERTISEMENT

Noul model Dacia Bigster va putea găzdui 7 pasageri

Noul Dacia Bigster va debuta în 2025, conform Automarket. Noul model va fi oferit exclusiv cu propulsoare electrificate de până la 280 de cai putere.

Mașina produsă la Mioveni va avea o lungime de 4.6 metri și va putea găzdui până la 7 pasageri. Noul model va avea jante din aliaj în două nuanţe şi cinci spiţe, cu un aspect mai convențional decât prototipul.

Foto: Facebook

Autovehiculul prezintă un design impunător. Mânerele ușilor din spate rămân ascunse. Totodată, se remarcă şi elementele specifice modelelor offroad, precum barele de pe acoperiș, oglinzile contrastante și materialele plastice din zona inferioară.

ADVERTISEMENT