News

Dacia Duster cu numărul două milioane a fost produsă la uzina de la Mioveni

13.05.2021 | 15:58
Dacia Duster cu numarul doua milioane a fost produsa la uzina de la Mioveni
ADVERTISEMENT

Mașina Dacia Duster cu numărul două milioane a ieșit de pe linia de montaj, joi, 13 mai. Uzina de la Mioveni a anunțat că s-a ajuns la această cifra impresionantă.

Modelul în cauză care a fost norocosul număr două milioane este cel din ediția limitată Duster Avantaj ECO-G 100, care folosește o dublă motorizare: GPL și benzină.

ADVERTISEMENT

Dacia Duster cu numărul două milioane a ieșit din uzină

Compania auto a anunțat că autoturismul cu numărul două milioane a ieșit din fabrică, iar pentru acest eveniment a fost organizată și o ședință foto, astfel că lucrătorii de la Dacia apar într-o imagine cu automobilul cu cifra 2.000.000.

Tot cu această ocazie, directorul uzinei de la Mioveni a transmis un mesaj, în care spune că s-a lucrat foarte mult la acest model de autovehicul, Duster fiind un adevărat succes național.

ADVERTISEMENT

„Duster este un simbol naţional de reuşită. Un model pentru care s-a lucrat intens şi la care au contribuit angajaţi din toate meseriile şi domeniile de activitate ale Renault Group în România”, a transmis Miguel Oliver-Boquera, Director al Uzinei Vehicule Dacia şi Coordonator al platformei industriale de la Mioveni.

Totodată, el a ținut să precizeze că este mândru de acest eveniment care simbolizează o reușită a companiei, mai ales că ultimul an a fost unul pandemic, cu mult provocări.

ADVERTISEMENT

„Am un sentiment de mare bucurie că, alături de colegi, am reuşit să depăşim provocările din ultimul an şi să marcăm astăzi, împreună, o cifră istorică.

Vom continua să ne onorăm clienţii prin produse de calitate, cu cel mai bun raport prestaţii/preţ, aşa cum i-am obişnuit. Totodată, vom avea grijă să rămânem competitivi”, a declarat Miguel Oliver-Boquera.

ADVERTISEMENT

Modelul Dacia Duster, o adevărată reușită de la început

Mașina Dacia Duster a fost prezentată în premieră în anul 2010, la Salonul Auto de la Geneva, iar succesul său a fost unul garantat încă de la apriție.

Încă din primul an de când a fost lansat acest model, el a ajuns în topul vânzărilor de pe piața auto și lider al segmentului SUV din țara noastră. Ulterior, când a apărut modelul din 2017, succesul a fost menținut.

Dacia Duster nu a fost apreciată numai pe piața internă, ci și pe cea internațională. Modelul a fost livrat și clienților din alte 44 de state de la nivel mondial.

Este vorba despre consumatori din piețe din Europa, Africa de Nord şi Asia.

ADVERTISEMENT