ADVERTISEMENT
News

Dacia Duster cu numărul două milioane a fost produsă la uzina de la Mioveni

Autor: Andreea Marin | 13.05.2021 | 15:58
Dacia Duster cu numărul două milioane a fost produsă la uzina de la Mioveni
Mașina Duster cu numărul două milioane. sursa foto: Automobile Dacia

Mașina Dacia Duster cu numărul două milioane a ieșit de pe linia de montaj, joi, 13 mai. Uzina de la Mioveni a anunțat că s-a ajuns la această cifra impresionantă.

ADVERTISEMENT

Modelul în cauză care a fost norocosul număr două milioane este cel din ediția limitată Duster Avantaj ECO-G 100, care folosește o dublă motorizare: GPL și benzină.

Dacia Duster cu numărul două milioane a ieșit din uzină

Compania auto a anunțat că autoturismul cu numărul două milioane a ieșit din fabrică, iar pentru acest eveniment a fost organizată și o ședință foto, astfel că lucrătorii de la Dacia apar într-o imagine cu automobilul cu cifra 2.000.000.

Tot cu această ocazie, directorul uzinei de la Mioveni a transmis un mesaj, în care spune că s-a lucrat foarte mult la acest model de autovehicul, Duster fiind un adevărat succes național.

ADVERTISEMENT

„Duster este un simbol naţional de reuşită. Un model pentru care s-a lucrat intens şi la care au contribuit angajaţi din toate meseriile şi domeniile de activitate ale Renault Group în România”, a transmis Miguel Oliver-Boquera, Director al Uzinei Vehicule Dacia şi Coordonator al platformei industriale de la Mioveni.

Totodată, el a ținut să precizeze că este mândru de acest eveniment care simbolizează o reușită a companiei, mai ales că ultimul an a fost unul pandemic, cu mult provocări.

„Am un sentiment de mare bucurie că, alături de colegi, am reuşit să depăşim provocările din ultimul an şi să marcăm astăzi, împreună, o cifră istorică.

ADVERTISEMENT

Vom continua să ne onorăm clienţii prin produse de calitate, cu cel mai bun raport prestaţii/preţ, aşa cum i-am obişnuit. Totodată, vom avea grijă să rămânem competitivi”, a declarat Miguel Oliver-Boquera.

Modelul Dacia Duster, o adevărată reușită de la început

Mașina Dacia Duster a fost prezentată în premieră în anul 2010, la Salonul Auto de la Geneva, iar succesul său a fost unul garantat încă de la apriție.

ADVERTISEMENT

Încă din primul an de când a fost lansat acest model, el a ajuns în topul vânzărilor de pe piața auto și lider al segmentului SUV din țara noastră. Ulterior, când a apărut modelul din 2017, succesul a fost menținut.

Dacia Duster nu a fost apreciată numai pe piața internă, ci și pe cea internațională. Modelul a fost livrat și clienților din alte 44 de state de la nivel mondial.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre consumatori din piețe din Europa, Africa de Nord şi Asia.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!