Dacia Unirea Brăila – Dinamo 1-3, în 16-imile Cupei României. Dublă Nistor! Niculescu a debutat cu dreptul

Eduard Nicolae Popa    Mirela Apostol   
în Cupa Romaniei
25/09/2018, 23:18
Dacia Unirea Brăila – Dinamo 1-3, în 16-imile Cupei României. Dublă Nistor! Niculescu a debutat cu dreptul
Dan Nistor a marcat golul secund în Dacia Unirea Brăila - Dinamo

Claudiu Niculescu a debutat pe banca tehnică a echipei de suflet în 16-imile Cupei României, în partida Dacia Unirea Brăila – Dinamo, care a fost transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

FC Dinamo Bucureşti s-a impus cu scorul  de 3-1, după golurile lui Grigore şi Dan Nistor, iar pentru echipa lui Florentin Petre a marcat Maxim.

Min. 88: Deian Sorescu este eliminat! Jucătorul vede al doilea cartonaş galben pentru că a şutat la poartă după ce s-a fluierat poziţie afară din joc.

Min. 71: Dan Nistor a făcut dubla cu un şut pe jos, după care a mers la marginea terenului să ia tricoul cu mesajul pentru Dănciulescu! Suporterii l-au huiduit pe jucătorul care a vrut recent să plece la FCSB.

Min. 68: Lu Yuenfeng vede al doilea galben pentru un fault asupra lui Dan Nistor şi este eliminat.

Min. 21: Maxim a reuşit să înscrie golul revenirii pentru Brăila, după un penalty pe care iniţial i l-a apărat tânărul Muţiu. Cu toate acestea, Maxim a avut noroc şi a trimis mingea în plasă din doi metri.

Min. 8: Dan Nistor a dublat avantajul dinamoviştilor

Min. 6: Ricardo Grigore a deschis scorul din corner.


UPDATE, ora 21:00 Avem echipele de start

DACIA UNIREA Brăila:

R. Avram (cpt) – G. Niță, Merville, Ben Hamza, Manu – Lu Yuefeng, L. Gheorghe – Maxin, Vitan, Ciucureanu – Bebey.
Rezerve: R. Chirilă – Moroianu, Hîmpea, A. Pleșa, Calu, Van de Driest, S. Crăciun.
Antrenor: Florentin Petre

DINAMO București:

Muțiu – Delorge, D. Ciobotariu, M. Popescu, Vl. Olteanu – Hanca, R. Grigore – Sorescu, D. Nistor (cpt), Salomao, Subotic.
Rezerve: Eșanu – I. Șerban, Moldoveanu, Corbu, D. Popa, Mezague, Cooper.
Antrenor: Claudiu Niculescu

CUPA ROMÂNIEIDACIA UNIREA Brăila vs DINAMO BucureștiNoul antrenor principal Claudiu Niculescu debutează în această…

Gepostet von FC DINAMO BUCURESTI am Dienstag, 25. September 2018


Dinamo începe competiţia cu un nou antrenor, după ce Florin Bratu a fost demis în urma înfrângerii cu FC Politehnica Iaşi din campionat şi înlocuit de Claudiu Niculescu, antrenor tânăr ca şi “Mitraliera”, dar cu ceva mai multă experienţă decât acesta, având şi două trofee ca antrenor în palmares, ambele cu FC Voluntari, Cupa României şi Supercupa României, ambele cucerite în 2017.

Dacia Unirea Brăila – Dinamo în 16-imile Cupei României

Claudiu Niculescu a preferat să menajeze câţiva jucători pentru meciul următor din campionat, cu Sepsi OSK Sf Gheorghe, după ce i-a lăsat acasă pe Jaime Penedo, Ivan Pesic, Sergiu Popovici, Giorgos Katsikas, Mihai Neicuţescu, Marco Ehmann, Tomislav Gomelt, Andrei Tîrcovanu şi Mircea Axente.

Andrei Florin a fost delegat să conducă de la centru acest duel, urmând să fie asistat la cele două linii de Adrian Popescu din Craiova şi Ovidiu Arusoaiei, din Piatra Neamţ. Arbitrul de rezervă a fost desemnat Ionuţ Bogdan Anghelinei, iar observatori vor fi Cristian Nica din Ploieşti şi Danil Scânteie, din Bacău.

Dacia Unirea Brăila - Dinamo în 16-imile Cupei României. Claudiu Niculescu susţine o conferinţă de presă în care este prezentat ofical ca antrenor al formaţiei din Ştefan cel Mare
Dacia Unirea Brăila – Dinamo în 16-imile Cupei României. Claudiu Niculescu susţine o conferinţă de presă

Echipele probabile:

Dacia Unirea Brăila: Avram – Niță, Hamza, Nerville, Manu – Pleșa, Maxin, Ciucureanu, Vitan, Li – Berbey

Dinamo: Muțiu – Corbu, Delorje, Katsikas, Olteanu – Gomelt, Nistor, Hanca – Moldoveanu, Popa, Subotic

Partida Dacia Unirea Brăila – FC Dinamo Bucureşti are loc de la ora 21:30, la Galaţi, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Închide ×