News

Dacian Cioloș, ce atac la Klaus Iohannis! Nimeni nu se aștepta la asta

12.05.2019 | 19:37
Dacian Ciolos ce atac la Klaus Iohannis Nimeni nu se astepta la asta

Fostul premier Dacian Ciolos, care deschide lista Alianței USR PLUS pentru europarlamntare, și-a îndreptat tirul atacului către nimeni altul decât președintele României, Klaus Iohannis! Este primul atac de acest fel pe care îl face Dacian Cioloș la adresa președintelui României!

Dacian Cioloș l-a atacat pe președintele Klaus Iohannis, după ce PNL s-a delimitat cumva de Guvernul Cioloș

Candidatul Alianței USR PLUS i-a reproșat președintelui Klaus Iohannis că a acceptat premierii ”marionetă” ai lui Liviu Dragnea, iar pentru acest gest, ar trebui să-și asume răspundere!

”Președintele țării trebuie să își asume decizii. Dacă nominalizezi în fruntea guvernului toate, dar chiar toate marionetele unui infractor ca Dragnea, tu, ca președinte, trebuie să îți asumi responsabilitatea pentru nominalizare”, a declarat Dacian Cioloș, la evenimentul de lansare a candidaţilor partidului la alegerile europarlamentare.

Dacian Ciolos atac Klaus Iohannis
Dacian Ciolos l-a atacat pe Klaus Iohannis si i-a cerut sa-si asume numirea unor ”marionete” ale lui Liviu Dragnea

Dacian Cioloș a spus că vrea un președinte implicat și responsabil

”Vrem un președinte implicat și responsabil, un parlament care să răspundă voinței poporului! Și un guvern profesionist!”, a mai spus el. Reacţia lui Cioloș vine după ce liderul PNL, Ludovic Orban, a încercat să se delimiteze cumva de Guvernul Cioloș!

Orban a declarat, vineri, într-o conferință de presă la Vaslui, că propaganda PSD pune Guvernul Cioloș „în spinarea” liberalilor, dar uită că, de fapt, au sprijinit acest guvern și i-au dat voturile pentru învestitură.

„De obicei, propaganda PSD pune Guvernul Cioloş în spinarea noastră, dar uită că, de fapt, au sprijinit acest guvern şi, mai mult decât atât, vă readuc aminte că mâna dreaptă a lui Cioloş a fost Vasile Dâncu, un exponent de bază al PSD, iar PNL nu a avut niciun ministru, nu a avut niciun secretar de stat, nu a avut niciun reprezentant în prima linie şi în a doua linie”, a declarat președintele PNL, Ludovic Orban.