News

Dacian Cioloș, infectat cu Covid-19. ”Am fost mereu conștient de periculozitatea acestui virus”

24.03.2021 | 17:35
Dacian Ciolos infectat cu Covid19 Am fost mereu constient de periculozitatea acestui virus
Dacian Cioloș s-a infectat cu Covid-19. ”Am fost mereu conștient de periculozitatea acestui virus”
ADVERTISEMENT

Dacian Cioloș a anunțat că s-a infectat cu Covid-19. Fostul premier al României a făcut anunțul într-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

”Am primit acum câteva minute rezultatul unui test COVID-19 care, din păcate, este pozitiv. Cei cu care am intrat în contact zilele trecute au fost informați, eu sunt de astăzi în izolare, urmând întocmai indicațiile echipei medicale din Parlamentul European”, a transmis Cioloș.

ADVERTISEMENT

Fostul prim-ministru a explicat că a respectat toate măsurile de protecție și că a fost mereu a ”conștient de periculozitatea acestui virus care ne-a schimbat total modul de viață în ultimul an.”

Dacian Cioloș s-a infectat cu Covid-19. Care este starea de sănătate a fostului premier

”Nu am simptome și mă simt bine în acest moment”, a scris pe Facebook, Dacian Cioloș.

”Am fost mereu conștient de periculozitatea acestui virus care ne-a schimbat total modul de viață în ultimul an, a suprasolicitat sistemul sanitar, medicii și asistentele, a luat prea repede de lângă noi mulți oameni dragi.

ADVERTISEMENT

Fac și un apel la responsabilitatea fiecărui cetățean să fie atent, să-i protejeze pe ceilalți izolându-se dacă are simptome sau dacă primește un rezultat de test pozitiv. Și să anunțe medicii, pentru că starea se poate schimba de la o oră la alta.

Voi continua să muncesc de acasă, pe proiectele urgente din Parlamentul European și din țară care privesc ieșirea din această criză medicală, economică și socială.

ADVERTISEMENT

Aveți grijă de voi și de cei dragi, protejați-vă sănătatea și fiți atenți”, a transmis fostul premier al României.