News

Dacian Cioloș, mesaj după ce a votat la alegeri europene 2019: “Va fi un semnal puternic pentru cei care conduc România”

26.05.2019 | 08:57
Dacian Ciolos mesaj dupa ce a votat la alegeri europene 2019 Va fi un semnal puternic pentru cei care conduc Romania

Secțiile de vot au fost deschise și sunt gata să întâmpine cetățenii români, pentru a-și exprima opțiunea în privința celor care vor reprezenta țara noastră în Parlamentul European de la Bruxelles pentru următorii cinci ani. Printre cei care și-au anunțat prezența se numără și principalii actori ai scenei politice.

Dacian Cioloș a votat. Mesajul fostului premier

Printre aceștia se numără și Dacian Cioloș, care a ales să-și exercite acest drept la Zalău, oraș în care este domiciliat. Fostul premier al României s-a prezentat  la secția de votare după ora 08:00, la ieșire transmițând și un mesaj pentru românii de pretutindeni, pe care îi îndeamnă să îi urmeze exemplul.

Sunt convins că foarte mulţi români aşteaptă ziua aceasta încă din iarna anului 2017, când stăteam în stradă, mulţi dintre români supăraţi că nu au votat la timp. Iată, a venit ziua când putem să ne transmitem mesajul prin vot” , a declarat Dacian Cioloș, la ieșirea de la urnele de vot.

Cioloș despre alegerile europarlamentare: „Un vot semnal pentru cei care conduc România”

Totodată, fostul prim-ministru al României, consideră că scrutinul de astăzi va avea un efect mult mai mare decât simpla alegere a unui număr de 32 de candidați care să reprezinte țara noastră în Parlamentul European. Votul din această duminică se anunță un semnal de alarmă pentru guvernul PSD-ALDE.

Sunt convins că acest vot va avea mult mai mare decât de a trimite 32 de români în PE. Va fi un vot semnal pentruc ei care conduc România. Am votat la Zalău pentru că aici am domiciliul, sunt legat de loc. Am venit cu fratele meu, mama o să voteze după ce iese de la biserică” , a mai spus fostul șef al Executivului, actualmente președinte al PLUS și copreședinte al Alianței 2020, pe care partidul său a format-o cu USR, formațiune politică aflată sub conducerea lui Dan Barna.