News

Dacian Cioloș o critică pe Viorica Dăncilă după demiterea Ecaterinei Andronescu: „Vreți să scăpați de oponenții politici”

02.08.2019 | 15:02
Dacian Ciolos o critica pe Viorica Dancila dupa demiterea Ecaterinei Andronescu Vreti sa scapati de oponentii politici

Dacian Cioloș o critică pe Viorica Dăncilă după demiterea Ecaterinei Andronescu din funcția de ministru al Educației. Liderul Renew Europe susține că motive pentru demiterea ministrului existau suficiente pentru dezastrul pe care l-a provocat în învățământ, dar ea profită de cazul Caracal pentru a-și înlătura oponenții politici din interiorul formațiunii pe care o conduce.

Dacian Cioloș, critici la adresa Vioricăi Dăncilă după demiterea ministrului Educației

„E problema dumneavoastră cum vreți să scăpați de oponenții politici din interiorul partidului dumneavoastră. Doamna Andronescu avea motive să fie demisă dacă ați fi analizat cu adevărat cum funcționează Ministerul Educației și cât de relevante au fost deciziile dumneaei pornind de la agonia în care se află acest domeniu fundamental pentru viitorul societății”, a scris Dacian Cioloș pe pagina sa de Facebook.

Cioloș spune că Dăncilă nu este în măsură să vorbească despre moralitate și principii căci nu a făcut nici până la această oră pentru a curăța cu adevărat partidul în fruntea căruia stă. Cioloș este de părere că statul român are nevoie de o resetare și că acest dosar care i-a lăsat perplecși pe toți români este dovada vie că nu se mai poate continua cu acest sistem pus la cale de partidele vechi.

Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu, demisă de la ministerul Educației. Sursa foto: digi24.ro

Cioloș: „Statul român are nevoie de resetare”

„Statul român are nevoie de resetare, iar aceasta nu se va putea face decât printr-o colaborare strânsă și bazată pe încredere între cei care se angajează în politică și competențele din societate care pot fi mobilizate, oamenii care au acumulat experiență și vor să o împărtășească în folosul general direct sau prin intermediul organizațiilor profesionale”, a scris Dacian Cioloș azi.

Viorica Dăncilă a demis-o azi pe Ecaterina Andronescu după ce a spus că ea a învățat că nu trebuie să îți lași copiii să urce în mașinile străinilor.