Life

Dacian Cioloș, urări emoționante în mediul online, alături de un videoclip cu soția sa interpretând un colind

25.12.2020 | 12:21
Dacian Ciolos urari emotionante in mediul online alaturi de un videoclip cu sotia sa interpretand un colind
ADVERTISEMENT

Dacian Cioloș și-a surprins urmăritorii de pe rețelele de socializare cu un mesaj emoționant cu ocazia primei zile de Crăciun, alături de o înregistrare cu soţia sa interpretând un colind.

Cea mai importantă sărbătoare, și anume Crăciunul, este probabil și cea mai așteptată sărbătoare din an atât pentru români, cât și pentru locuitorii din toată lumea.

ADVERTISEMENT

În această zi, vedetele autohtone sau politicienii le-au transmis românilor diverse urări și mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

Dacian Cioloș a postat un videoclip cu soția sa interpretând un colind

Liderul PLUS Dacian Cioloş a postat pe pagina sa oficială de Facebook, urările de Crăciun pentru cei care îl susțin, dar și o filmare cu soţia sa interpretând un colind.

ADVERTISEMENT

,,Pentru cei cărora le place un ritm mai vesel, vă propun o colindă pentru această noapte – o adaptare a lui Valerie”, a scris fostul premier în mediul online.

După cum se poate observa, soția lui Dacian Cioloș este foarte talentată. Aceasta a interpretat într-un ritm alert colindul ”Domn, domn, să-nălţăm”, înregistrare fiind făcută într-un studio, alături de Gabriel Basarabescu.

ADVERTISEMENT

,,După câteva săptămâni intense, mă aşez şi eu mai aproape de o parte dintre cei dragi, iar pe ceilalţi îi mângâi cu un gând bun. În noaptea de Ajun, vom fredona câteva colinde de pe-acasă, cu iz de mister al copilăriei. Sărbători cu bine, multă sănătate, Crăciun fericit!”, a mai continuat Dacian Cioloș.

Colindul cu pricina a fost anunțat în mediul online și de către Valérie Cioloş-Villemin, cu câteva zile în urmă.

ADVERTISEMENT

,,Surpriză!!! Cadoul nostru de Crăciun şi de sărbători este gata! Împreună cu Gabriel Basarabescu, vă dorim să vă bucuraţi ascultând, ţopăind şi cântând”, a spus aceasta.

Fostul premier Dacian Cioloș și soția sa, Valérie, s-au căsătorit în urmă cu 20 de ani, în Zalău și au o poveste frumoasă de dragoste, discretă și departe de ochii presei.

ADVERTISEMENT