Fotbal intern

Un fost jucător din Liga 1 Betano, detalii despre cum se băga patronul peste Marius Şumudică. “El făcea echipa, schimbările, tot!”

Autori: Claudiu Ilie, Iuliana Spirache | 26.11.2018 | 13:30
Marius Şumudică, supărat după un meci jucat de Astra Giurgiu. Dacian Varga, detalii despre cum se băga Adrian Porumboiu peste antrenorul lui Al Shabab

Dacian Varga, fost jucător în Liga 1 Betano, a dat detalii despre modul cum se băga Adrian Porumboiu, fost patron la FC Vaslui, peste Marius Şumudică. Acesta susţine că afaceristul acţiona mult mai rău decât reacţionează Gigi Becali cu Nicolae Dică şi a dat un exemplu clar.

Dacian Varga susţine că Adrian Porumboiu mergea la antrenamentele susţinute de jucătorii de la FC Vaslui sub comanda lui Marius Şumudică şi lua decizii peste antrenorul care o pregăteşte acum pe Al Shabab. Mai mult, afaceristul decidea când se prelungeau şedinţele de antrenament, echipa de start şi schimbările.

Dacian Varga, detalii despre cum se băga Adrian Porumboiu peste Marius Şumudică la FC Vaslui

“Porumboiu făcea tot la Vaslui. Venea la antrenamente şi toţi stăteam drepţi, de la magazioner la antrenor: “A venit şăfu”. Înnebunea toată lumea. Trebuia să vadă antrenamentul. Chiar dacă era pe terminate, trebuia să îl prelungim să mai vadă el ceva. Mai trăgeam 20 de minute la poartă. De ce nu îşi lua trenung să vină să antreneze, de ce îl mai aducea pe Marius Şumudică? E incredibil! Vorbeam totuşi despre un club care se bătea la campionat, care avea cele mai mari salarii din Liga 1. Gigi Becali e clasa 1 pe lângă domnul Porumboiu. El făcea echipa, schimbările, tot. Credeţi-mă. Prime din gură, primiţi atât, apoi nu mai primeam nimic”, a spus Dacian Vara pentru gsp.

Marius Şumudică în perioada când o antrena pe FC Valsui
Marius Şumudică în perioada când o antrena pe FC Valsui

În urmă cu aproape o săptămână, Marius Şumudică îl ironiza pe Nicolae Dică pentru modul în care Gigi Becali se implică la FCSB şi trece peste deciziile lui. N-am avut niciun sentiment când am auzit asta, că eu nu am trăit așa ceva. Eu n-am fost privat de libertate. Atât timp cât accepți să fii privat de libertate în a lua decizii… Asta înseamnă că ți-ai pus ștampila. Eu nu am acceptat și nu voi accepta”, a spus Marius Șumudică la o emisiune de sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!