Life

Daciana Sârbu, dezvăluiri despre fetița adoptată cu Victor Ponta: „Am fost ajutați de psihologi”

Daciana Sârbu a vorbit despre fetița adoptată împreună cu Victor Ponta, în urmă cu trei ani, în exclusivitate pentru FANATIK.
30.05.2023 | 16:00
Daciana Sarbu dezvaluiri despre fetita adoptata cu Victor Ponta Am fost ajutati de psihologi
ADVERTISEMENT

Daciana Sârbu a făcut dezvăluiri despre fetița adoptată împreună cu soțul ei, Victor Ponta, acum 3 ani, în exclusivitate pentru FANATIK.

Daciana Sârbu, dezvăluiri despre fetița adoptată împreună cu Victor Ponta și afacerea cu prăjituri

Mamă a doi copii, până la sosirea Mariei în familia fostei europarlamentare, Daciana Sârbu a recunoscut că procesul de integrare a micuței în căminul ei nu a fost unul ușor.

ADVERTISEMENT

Daciana Sârbu ne-a dezvăluit că pentru a face față situației a apelat la sfaturile psihologilor. Cu răbdare și iubire totul a intrat pe un făgaș normal. Soția lui Victor Ponta ne-a dezvăluit care au fost cele mai dificile etape în acomodarea micuței cu noua ei familie, dar și care este celălalt copil de suflet pentru care muncește enorm. Este vorba despre cofetăria cu care a dat lovitura în București.

Daciana Sârbu ne-a povestit, printre altele, cum s-a născut patiseria Mara Mura, dar și dacă afacerea cu dulciurile a fost afectată de pandemie. Antreprenoarea de succes ne-a spus că pe perioada stării de urgență cauzată de coronavirus ea și echipa ei au știut să se redreseze destul de repede.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă restaurantele și cofetăriile au fost în mare parte închise în anul 2020, Daciana Sârbu a găsit soluția pentru a-și salva afacerea! A început să facă livrări de prăjituri la domiciliu.

Victor Ponta a convins-o pe Daciana Sârbu să-și deschidă cofetăria: „Făceam mâncare și pentru prieteni, și pentru vecini”

Ca orice business, și cofetăria pe care o deține Daciana a avut coborâșurile ei. Inflația și creșterea prețurilor, plus situația din Ucraina i-a dat câteva bătăi de cap.

ADVERTISEMENT

„Pasionată am fost de gătit tot timpul. Mi-a plăcut zona asta de gastronomie. Făceam mâncare și pentru prieteni, și pentru vecini. Recunosc că soțul mi-a zis >…

Așa am început. Nu prea existau patiserii atunci. Cu un restaurant era greu și am zis să deschid o cofetărie. Eu îmi imaginam că o să merg cu Irina să mâncăm dulciuri, într-o cofetărie de vis, dar Irina nu mănâncă dulciuri… Cam așa s-a născut această afacere. 

ADVERTISEMENT

Ne-a mers bine în pandemie. Ne-am organizat foarte bine pe livrări. Ne-am concentrat să comunicăm că suntem safe. Apoi am avut o situație destul de dificilă cu războiul, cu inflația. A fost greu cu creșterea prețurilor, dar ne-am descurcat”, a declarat Daciana Sârbu în exclusivitate pentru FANATIK.

Maria, proiectul de suflet al Dacianei Sârbu

Întrebată dacă s-a gândit la o altă afacere, pe lângă cofetăria care e prezentă în patru puncte din București, soția lui Victor Ponta a zis că nu i-a trecut prin minte vreun alt business. Pe lângă patiserie, Daciana Sârbu se ocupă în mod special de creșterea copiilor. Un loc cu totul aparte îl are fetița adoptată împreună cu Victor Ponta.

„Nu m-am gândit la o altă afacere. Avem un proiect de suflet, cu Maria, care e de trei ani în familia noastră, trebuie să fiu și acolo, lângă ea. Cofetăria e și ea copilul meu și are nevoie de timp”, ne-a mai spus Daciana Sârbu.

Daciana Sârbu, despre cât de greu s-a integrat fetița adoptată în familia pe care o formează cu Victor Ponta: „Dificilă a fost adaptarea la reguli, relația cu Irina…”

Cu toate că are experiență ca mamă, având doi copii până la sosirea Mariei, pe Andrei și Irina, adoptarea fetei a pus-o în ipostaze noi. Daciana Sârbu ne-a zis, în continuare, câteva lucruri despre fetița adoptată împreună cu Victor Ponta. Ne-a povestit cât de mare a fost provocarea pentru cei doi părinți.

„A fost cu totul diferit, evident. Am fost și pregătiți, ajutați de psihologi. Dificilă a fost adoptarea ei, adaptarea la reguli, relația cu Irina, sora ei mai mare. Au fost niște etape.

Cu școala a fost dificil, rutina de a sta în bancă. Rutina de a învăța… O rutină pe care nu o avea. Nu o avea pentru că nu se lucrase cu ea. Cu răbdare și iubire, totul a mers pe drumul cel bun”, a mai spus Daciana Sârbu despre fetița adoptată împreună cu Victor Ponta, în exclusivitate pentru FANATIK.

 

 

ADVERTISEMENT