Life

Daciana Sârbu, primele declarații despre fetița adoptată: „Mi s-a părut că seamănă cu Victor”

Daciana Sârbu a făcut primele declarații despre fetița adoptată de ea și de Victor Ponta.
26.05.2021 | 16:12
Daciana Sarbu primele declaratii despre fetita adoptata Mi sa parut ca seamana cu Victor
ADVERTISEMENT

Soția lui Victor Ponta, Daciana Sârbu, a oferit primele declarații despre fetița pe care au adoptat-o ea și soțul ei. Anul trecut, cei doi au luat decizia de a aduce un nou membru în familia lor și au adoptat-o pe Maria.

Fetița le aduce zilnic zâmbetul pe buze, însă părinții au fost destul de discreți atunci când au fost întrebați despre acest subiect. Daciana Sârbu a dat mai multe detalii despre micuță.

ADVERTISEMENT

Daciana Sârbu, primele declarații despre fetița adoptată

Invitată la podcastul găzduit de Mihai Morar, Daciana Sârbu a vorbit despre Maria, fetița pe care ea și Victor Ponta au adoptat-o anul trecut.

Fostul premier al României și soția lui au făcut marele anunț la finalul lui 2020, atunci când fetița avea deja luni bune de când a intrat în familie.

ADVERTISEMENT

Din fericire, cei doi au fost încurajați și de copiii lor să facă acest pas. Vestea că au de gând să adopte o fetiță a fost un motiv de bucurie pentru Andrei și Irina, aflați deja la vârsta adolescenței.

„În momentul în care am luat decizia împreună cu copiii, lucrurile au mers natural. Andrei a spus că e pregătit să îi dea camera lui. Irina a spus că vrea să fie fată şi să nu-i dăm camera ei.

ADVERTISEMENT

Ea şi-a dorit mult o soră şi era fericită. Nu ştia ce o aşteaptă exact, dar având suportul lor lucrurile au mers şi mai uşor. E nevoie de multă iubire şi multă atenţie.

Trebuie să fii bine, să ai în jur oameni care să te sprijine şi poţi să muţi munţii. Dacă ai un partener care îţi dă curaj, poţi. Am luat decizia când eram toţi”, a declarat Daciana Sârbu în cadrul podcastului „Fain & Simplu” găzduit de Mihai Morar.

ADVERTISEMENT

Daciana Sârbu: „Mi s-a părut că seamănă cu Victor”

Daciana Sârbu a mărturisit că prima întâlnire cu Maria a fost una extrem de specială și i s-a părut că seamănă cu Victor Ponta.

„Când am văzut-o prima dată, mi s-a părut că seamănă cu Victor. Eu am găsit un chip care radia bucuria. E cel mai vesel copil, le-am spus că nu dorim să mai vedem pe altcineva.

Am văzut-o pe Maria şi am mers mai departe cu gândul că nimic rău nu are ce să se întâmple”, a mai spus soția lui Ponta.

Daciana a menționat că singurul criteriu după care s-au ghidat a fost sexul copilului. Amândoi își doreau o fetiță și au vrut să înfieze un copil greu adoptabil, un lucru de admirat.

Maria are șase ani și se înțelege foarte bine cu Irina Ponta, dar și cu Andrei. Toți au acceptat-o în familie și a reușit să se integreze rapid, spre bucuria părinților ei.

Victor Ponta și-a ținut ascunsă fetița până la sfârșitul anului trecut. Fostul premier nu a profitat de acest moment pentru a-și crea o imagine pozitivă și s-a bucurat de noua membră a familiei în liniște, alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT
Tags: