Pariuri sportive

Dai lovitura cu pariul zilei la Euro 2024. Pronosticul care te umple de bani la Turcia – Portugalia

Turcia - Portugalia este al doilea meci la EURO 2024 pentru fosta deținătoare a trofeului. Pariul zilei la FAVBET pune în joc cote de-a dreptul ofertante.
21.06.2024 | 23:34
Dai lovitura cu pariul zilei la Euro 2024 Pronosticul care te umple de bani la Turcia  Portugalia
Dai lovitura cu pariul zilei la Euro 2024. Pronosticul care te umple de bani la Turcia – Portugalia. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Turcia – Portugalia este cel de-al doilea meci la EURO 2024 pentru ambele echipe. Duelul va avea loc sâmbătă, 22 iunie, de la ora 19:00, în cadrul etapei a doua de la Campionatul European din Germania, pe stadionul Signal Iduna Park din Dortmund. FAVBET îți dă șansa să faci profit cu pariuri speciale extrem de tentante.

Dai lovitura cu pariul zilei la Euro 2024. Pronosticul care te umple de bani la Turcia – Portugalia

Turcia – Portugalia este al doilea meci la EURO 2024 pentru fosta deținătoare a trofeului. Ambele echipe țintesc o calificare în faza următoare a turneului final, dar pentru asta au nevoie de un rezultat pozitiv.

ADVERTISEMENT

În prima etapă a grupei F, ambele formații și-au câștigat meciul de debut. Turcia a învins-o pe debutanta Georgia, cu scorul de 3-1, iar Portugalia a avut de muncit serios cu Cehia, pe care a învins-o grație unui gol marcat în prelungirile partidei, scor 2-1. 

De-a lungul timpului, Portugalia a dominat în meciurile directe, având o medie mare de goluri marcate. Concret, pariul zilei la FAVBET vă stă la dispoziție cu o cotă de 1,65, dacă alegeți să mizați pe varianta „Portugalia marchează peste 1,5 goluri”.

ADVERTISEMENT

Portugalia a dominat meciurile directe

Partida din cadrul grupei F va reprezenta a 8-a întâlnire între cele două formații. Portugalia a reușit să câștige de 6 ori, în timp ce Turcia s-a impus doar o singură dată.

În ultimul meci direct, disputat în urmă cu aproape doi ani, Portugalia a învins-o pe Turcia cu scorul de 3-1 în play-off-ul pentru calificare la Campionatul Mondial. Otavio, Diogo Jota și Nunes au fost eroii Portugaliei în ultima partidă directă.

ADVERTISEMENT

Profită din plin de pariul zilei la FAVBET cu pronosticul „Portugalia marchează peste 1,5 goluri”. Portugalia este o echipă cu spiritul victoriei și marchează meci de meci în duelurile importante.

Portugalia caută al doilea Campionat European

Formația antrenată de Roberto Martinez caută să repete „isprava” din 2016, atunci când Portugalia a câștigat Campionatul European din Franța, după o finală cu echipa gazdă.

ADVERTISEMENT

Având în vedere lotul, care este cu mult peste cel din 2016, și dorința lui Cristiano Ronaldo de-a face uitat Campionatul Mondial din 2022, Portugalia poate să producă surpriza și să ridice pentru a doua oară trofeul deasupra capului.

  • 1,65 este cota oferită de FAVBET pentru pronosticul „Portugalia marchează peste 1,5 goluri” în partida Turcia – Portugalia

ADVERTISEMENT