Fotbal intern

Dai o mică avere ca să te îmbraci la fel ca Man sau Coman! Peste 800 de lei costă echipamentul complet al FCSB-ului. VIDEO

15.12.2019 | 18:54
Dai o mica avere ca sa te imbraci la fel ca Man sau Coman Peste 800 de lei costa echipamentul complet al FCSBului VIDEO
ADVERTISEMENT

FCSB a lansat duminică un nou magazin oficial virtual. Dacă în  campionat se află pe locul cinci, „roș-albaștrii” sunt fruntași în ierarhia prețurilor cerute pentru produsele oficiale sau cu însemnele clubului. Pentru un tricou de joc original suporterii trebuie să plătească 630 de lei, în timp ce un șort ca cel purtat de Florinel Coman sau Dennis Man costă 240 de lei, redus la 200 de sărbători.


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul – FCSB: 4.10 este cota pentru „Total goluri: 3”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Echipamentul complet de joc al FCSB-ului costă peste 800 de lei

Echipamentul oficial de joc al celor de la FCSB, produsă de brand-ul american Nike, costă peste 800 de lei pe noul magazin oficial virtual lansat de club. Un tricou roșu, pentru meciurile de acasă, precum cel purtat de elevii lui Bogdan Vintilă costă 630 de lei, iar pentru a completa echipamentul cu un șort trebuie să mai scoți din buzunar încă 200 de lei.

Pentru tricoul albastru, purtat de jucători în deplasare, suporterii trebuie să plătească 550 de lei, iar șortul are același preț ca al celui dedicat echipamentului de „acasă”, 240 de lei, redus în perioada de sărbători la 200.

ADVERTISEMENT

Tricourile de prezentare și de antrenament, pentru care suporterii pot alege culoarea, existând și roșii și albastre, costă 200 de lei, în timp ce echipamentul purtat de jucători în meciurile de acasă în ultimele două sezoane, costă acum 400 de lei, redus de la 600.

Pentru a promova lansarea noului magazin oficial, Florin Tănase și Harlem Gnohere au realizat un material video pentru pagina oficială de Facebook a clubului.

ADVERTISEMENT

Noul magazin online FCSB este aici!

Știm cât de important este pentru voi să aveți garanția calității produselor pe care le achiziționați. Acesta este motivul pentru care am decis să venim în întâmpinarea voastră cu noul magazin online FCSB, de unde puteți achiziționa produse cu însemnele clubului nostru și să aveți certitudinea că acestea sunt produse sub licența noastră.Pe noul www.magazinfcsb.ro puteți găsi, pentru început, o parte dintre produsele Nike pe care le folosesc jucătorii noștri, în special tricoul oficial de joc pe care îl îmbracă roș-albaștrii, la prețul autorizat de partenerul nostru tehnic. În câteva zile, vă vom pune la dispoziție și replica oficială Nike, la un preț promoțional!De asemenea, vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de produse destinate suporterilor, care va fi întregită în perioada următoare, în funcție de necesitățile și sugestiile dumneavoastră.Livrarea produselor se poate face atât pe teritoriul României, cât și în afara granițelor!Pentru a vă ușura procesul de achiziție, puteți cumpăra produsele și direct din secțiunea SHOP a contului oficial de Facebook, www.facebook.com/FCSBOfficial.Magazinul Online FCSB este operat de SC Game Marketing SRL, o companie cu experiență în domeniul merchandising și care este partenerul clubului nostru de mai mulți ani.Vă așteptăm pe www.magazinfcsb.ro și vă promitem că veți avea parte de multe surprize în perioada următoare!

Gepostet von FCSB am Sonntag, 15. Dezember 2019

Variantele de buget

Un tricou ca cel oficial de joc, fără însemnele sponsorului tehnic, costă 130 de lei, pentru cel roșu, pentru cel de deplasare suporterii trebuie să scoată din buzunar 100 de lei, în timp ce pentru a personaliza tricoul cu numele și numărul preferat trebuie să mai plătească 40 de lei.

O vestă de antrenament costă 150 de lei, în timp ce un hanorac gri cu stema FCSB este 60 de lei, redus în această perioadă de la 100 de lei. Pentru un fular roș-albastru fanii trebuie să plătească 35 de lei, iar o eșarfă este cu cinci lei mai ieftină.

ADVERTISEMENT

Un rucsac în culorile clubului costă 150 de lei, mouse pad-ul pe care este inscripționat sloganul „trup și suflet pentru culori” este 25 de lei, un magnet de frigider 5 lei, iar dacă vrei să-ți bei cafeaua în cana FCSB trebuie să plătești alți 25 de lei.

Prudusele de pe noul magazin virtual FCSB:

  • Tricou oficial Nike „acasă” – 630 de lei
  • Tricou oficial Nike „deplasare” – 550 de lei
  • Șort Nike „acasă” – 200 de lei
  • Șort Nike „deplasare” – 200 de lei
  • Tricou Nike de prezentare – 200 de lei
  • Tricou replica roșu – 130 de lei
  • Șort replica roșu – 75 de lei
  • Vestă antrenament – 150 de lei
  • Hanorac antrenament gri – 60 de lei
  • Fular FCSB – 35 de lei
  • Eșarfă FCSB – 30 de lei
  • Căciulă FCSB – 30 de lei
  • Cană FCSB – 25 de lei
  • Rucsac FCSB – 150 de lei
  • Mouse-pad „trup și suflet pentru culori” – 25 de lei
  • Magnet FCSB – 5 lei
ADVERTISEMENT