Life

Daiana Anghel, nuntă fabuloasă la Brașov. Rochia inedită pe care a purtat-o

Daiana Anghel a avut o nuntă fabuloasă la Brașov și a ales o rochie inedită pentru acest eveniment.
05.06.2021 | 18:55
Daiana Anghel, nuntă fabuloasă la Brașov. Rochia inedită pe care a purtat-o. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Daiana Anghel s-a căsătorit cu partenerul ei, Sorin Gonțea, organizând o nuntă fabuloasă la Brașov. Fosta vedetă TV a purtat o rochie deosebită la cel mai important eveniment din viața ei.

Mai multe nume cunoscute din lumea showbiz-ului românesc și-au făcut apariția la marele eveniment. Cea care a prins buchetul este Cristina Ich, iubita lui Alex Pițurcă, cu care are și un băiețel.

ADVERTISEMENT

Daiana Anghel, nuntă fabuloasă la Brașov. Rochia inedită pe care a purtat-o

Daiana Anghel și Sorin Gonțea s-au căsătorit religios la Brașov. Acum doi ani, în același oraș, a avut loc cununia civilă. Cristina Ich a fost domnișoara de onoare ale fostei vedete TV.

Cei doi soți și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, după care au petrecut la Conacul Heldsdorf. Denisa Tănase și iubitul ei, Mircea Brânzei, au fost invitați la marele eveniment din viața cuplului.

ADVERTISEMENT

Monica Anghel a fost cea care le-a cântat mirilor și a făcut senzație, după cum le-a arătat Daiana Angel fanilor din mediul online.

Printre invitații care au venit la nuntă se numără și fostul model Gina Maican, dar și Roxana Tatu.

ADVERTISEMENT

Cristina Ich a venit însoțită de iubitul ei, Alex Pițurcă, dar și de fiul lor, Noah Alexandru, care s-a născut în 2019.

Daiana Anghel a îmbrăcat o rochie albă fabuloasă cu decolteu adânc și scurtă în partea din față. După dansul mirilor, vedeta a schimbat-o cu una argintie.

ADVERTISEMENT
Daiana Anghel
Daiana Anghel, rochie de mireasă inedită. Sursa foto: Facebook

Daiana Anghel și Sorin Gonțea s-au cununat civil în Brașov, cu doi ani în urmă, orașul natal al mirelui. Cei doi locuiesc în Brașov, iar blondina are o afacere de succes cu haine în Capitală.

Cristina Ich este cea care a prins buchetul miresei, așa că ar putea urm o nuntă cu fiul fostului selecționer Victor Pițurcă, conform tradițiilor și superstițiilor.

Cine este Daiana Anghel, buna prietenă a Cristinei Ich

Daiana Anghel este o fostă vedetă de televiziune care a debutat la Tele 7 Deva, la vârsta de doar 21 de ani. Ulterior, în 2005, blondina a prezentat la Antena 1, apoi la Antena 3 până în 2007.

Daiana a avut colaborări și cu Sport.ro și Kanal D, iar în 2012 a renunțat definitiv la lumea televiziunii.

În prezent, Daiana Anghel are o afacere de scces cu haine la București și este, totodată, beauty influencer pe Instagram.

ADVERTISEMENT