ADVERTISEMENT
Life

Daiana de la Puterea Dragostei are o poveste de viață dramatică. Prin ce a trecut fosta concurentă de la Kanal D

Autor: Alexa Serdan | 08.09.2020 | 16:01
Daiana de la Puterea Dragostei are o poveste de viață dramatică. Prin ce a trecut fosta concurentă de la Kanal D
Daiana de la Puterea Dragostei are o poveste de viață dramatică. Prin ce a trecut fosta concurentă de la Kanal D. Sursa foto: Instagram.com

Daiana Marcu, una dintre fostele concurente ale emisiunii „Puterea Dragostei” de la Kanal D are o poveste de viață dramatică. Frumoasa brunetă a povestit într-o emisiune că a fost părăsită de tată de la o vârstă foarte fragedă, figura paternă dispărând complet din viața ei în jurul vârstei de cinci ani.

ADVERTISEMENT

Concurenta show-ului matrimonial a fost crescută de mama sa, dar și de tatăl vitreg pe care îl consideră ca făcând parte din familie. Din păcate, Daiana și-a văzut tatăl biologic foarte rar, acesta venind să o vadă de numai 3 ori în 23 de ani.

Ajunsă la vârstă maturității de ceva timp, tânăra are numai cuvinte de laudă la adresa tatălui ei vitreg, Dan. Totodată, aceasta a mărturisit că are o legătură foarte specială cu familia sa pe care o vizitează foarte des, undeva la două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Daiana de la Puterea Dragostei, poveste emoționantă de viață

„Tatăl meu a fost aproape de mine în această perioadă. Țin să spun că nu este tatăl meu adevărat, este tatăl meu vitreg, m-a crescut de la vârsta de cinci ani și eu pe el îl văd ca un tată.

Tată este cel care te crește. Mă iubește foarte mult și mereu este lângă mine. Nu a existat niciodată să vreau ceva și să nu îmi ia. 

ADVERTISEMENT

Mama și tatăl meu nu mi-au întors niciodată vorba și îi iubesc foarte mult. Eu în București stau singură, ei stau undeva lângă Craiova și ne vizităm cam la două săptămâni. Mi se face dor și merg să îi văd pentru că nu pot să stau departe de ei.

Nu contează cine este tatăl tău biologic, ci important este cel care te creste și te iubește cu adevărat. Eu pe Dan îl divinizez. Este un om deosebit”, a dezvăluit concurenta sezonului doi Puterea Dragostei, relatează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT
Părinții Daianei Marcu, fostă concurentă Puterea Dragostei
Părinții Daianei Marcu, fostă concurentă Puterea Dragostei. Sursa foto: Instagram.com

Daiana Marcu, legături cu clanuri interlope din București

Daiana Marcu s-a înscris în emisiunea matrimonială de la Kanal D cu gândul de al cuceri pe Philip. Frumoasa brunetă este elevă a unei școli postliceale din Craiova, orașul său natal, pregătindu-se în momentul de față pentru postul de asistentă medicală.

Fosta concurentă s-a făcut remarcată datorită relației tumultoase pe care a avut-o cu un alt concurent din casa Puterea Dragostei. Daiana și Gabriel s-au iubit enorm, dar din păcate geloziile au fost mai puternice și în cele din urmă au decis să pună punct.

ADVERTISEMENT

În prezent, fosta concurentă de la Kanal D este singură, fiind surprinsă vara aceasta în preajma unor persoane influente din București. Sursa menționată anterior arată că este vorba de interlopi foarte violenți din București.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!