Life

Daiana Estera face declarații uluitoare despre viața lui Irinel Columbeanu. Cum și-ar fi pierdut averea fostul afacerist

Daiana Estera, declarații inedite despre averea lui Irinel Columbeanu. Ce spune aceasta despre fostul milionar ajuns la azil.
04.06.2024 | 15:45
Daiana Estera face declaratii uluitoare despre viata lui Irinel Columbeanu Cum siar fi pierdut averea fostul afacerist
Daiana Estera face declarații uluitoare despre viața lui Irinel Columbeanu. Foto: captură video Youtube/montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ultima iubită a lui Irinel Columbeanu face dezvăluiri uluitoare despre cum și-ar fi pierdut averea fostul milionar.

Daiana Estera face declarații uluitoare despre viața lui Irinel Columbeanu. Cum și-ar fi pierdut averea fostul afacerist

Ultima iubită a lui Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri incredibile despre viața fostului om de afaceri. Cum a reușit acesta să-și piardă averea de milioane de euro?

ADVERTISEMENT

După despărțirea de Monica Gabor, Irinel Columbeanu și Daiana Estera au avut o relație de aproximativ doi ani, până când aceasta s-a căsătorit. Ea a ajuns să îl cunoască destul de bine pe fostul milionar, internat în prezent la azil. Din spusele brunetei, afaceristul a mai făcut un accident vascular în piscină, în urmă cu mulţi ani.

Invitată în emisiunea Xtra Night Show, Daiana a dezvăluit cum și-ar fi pierdut Irinel Columbeanu întreaga avere.

ADVERTISEMENT

Daiana spune că fostul milionar ar fi fost ușor influențat de oamenii din jur. În timpul problemelor de sănătate și după accidentul vascular, oamenii cu intenții rele din jurul afaceristului ar fi profitat și i-ar fi luat averea. Asta ar fi una din variante, deși el susține că era încă lucid în acea perioadă.

„El era o persoană foarte discretă și nu prea îmi povestea detalii. Primul lui accident vascular a fost într-o piscină, așa mi-a povestit. Încă era lucid, chiar era foarte ok. Nu se compară cu situația lui de acum. El este un om naiv. Eu am reluat relația cu el acum un an. Atunci era foarte ok, nu dădea semne că ar avea vreo problemă de sănătate, chiar era foarte ok, era normal”, a spus Daiana Estera, la Xtra Night Show, conform romaniatv.net.

ADVERTISEMENT

Ultima iubită a lui Irinel Columbeanu, dezvăluiri inedite „Mi-a spus să îi acord primul ajutor”

Daiana Estera mărturisește că Irinel a luat legătura cu ea, în urmă cu doi ani de zile. El i-a propus brunetei să se întânească dar nu au reușit să găsească un moment potrivit. După puțin timp, Irinel Columbeanu a sunat-o din nou și i-a cerut ajutorul, după o seară petrecută în bar, unde s-a accidentat la cap.

„Pauza dintre noi a fost cam până acum un an jumătate sau doi. Am divorțat și am mai avut și alte relații, nu am stat degeaba. M-a căutat într-o seară, era cu un prieten, dorea să ne întâlnim, să mai chem niște prietene, dar nu ne-am sincronizat, apoi m-a sunat într-o seară și mi-a spus să îi acord primul ajutor. Știe că am amici medici și m-a chemat la el cu un amic medic să îi acordăm primul ajutor, deoarece era foarte grav rănit la cap și sângera”, a spus Daiana Estera, conform romaniatv.net.

ADVERTISEMENT

Se pare că se îmbătase atât de tare încât a căzut și s-a lovit. Cei din bar l-au dus până la apartamentul lui dar nu au verificat să vadă daca acesta era rănit.

„A fost cu o noapte dinainte la un bar, a băut până a căzut, iar cei din bar, în loc să cheme salvarea, l-au luat și l-au adus în apartament și l-au lăsat pe jos. Nu s-au asigurat dacă mai trăiește, mai respiră. L-au lăsat așa și a dormit până seara. Când și-a revenit m-a sunat, era ok. Era lovit la cap, dar nu era ceva grav. (…) Apoi am reluat prietenia, legătura. A venit natural, pentru că am văzut că mă caută. Nu mai avea bani. mergeam la el, îi mai făceam și eu curățenie, îl invitam la mine acasă să mâncăm”, a mai declarat fosta iubită a lui Irinel Columbeanu”, a continuat Daiana Estera, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”