Cele mai citite

Dakar, etapa a noua: Coma se menţine în frunte, Peterhansel atacă

Într-o etapă nu foarte lungă, dar plină de suprafeţe nisipoase, Marc Coma îşi conservă excelent avantajul şi se îndreaptă cu paşi mari spre victorie, în timp ce MINI-urile lui Al-Attiyah...
Autor: Marius Băcilă | 15.01.2014 | 12:13
Dakar, etapa a noua: Coma se menţine în frunte, Peterhansel atacă

Într-o etapă nu foarte lungă, dar plină de suprafeţe nisipoase, Marc Coma îşi conservă excelent avantajul şi se îndreaptă cu paşi mari spre victorie, în timp ce MINI-urile lui Al-Attiyah şi Peterhansel zboară peste dunele sud-americane, în încercarea de a-l depăşi pe Roma în clasamentul general.

La categoria Moto, Marc Coma s-a menţinut între primii de-a lungul întregii etape, trăgînd tare spre final pentru a-l depăşi pe singurul său rival „adevărat” rămas în cursă, Joan Barreda Bort (Honda). Astfel, Coma a adăugat încă un minut şi 21 de secunde la avantajul deja destul de confortabil pe care îl are faţă de compatriotul său. Locul al treilea al zilei a fost ocupat de Cyril Despres, la peste cinci minute faţă de Coma.
La categoria Auto, Nasser Al-Attiyah a obţinut victoria de etapă, urmat îndeaproape de Stephane Peterhansel, care continuă să atace în încercarea sa de a-l depăşi pe Nani Roma în clasamentul general şi de obţine cea de-a unsprezecea victorie în Dakar. Francezul se află acum la doar 12 minute de Roma, cu cinci etape rămase de disputat. Cei doi sunt urmaţi de Terranova şi de Al-Attiyah în clasamentul general, astfel încît patru maşini MINI ocupă primele patru locuri.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!