Cele mai citite

Dakar, etapa a zecea: Barreda şi Al-Attiyah, victorioşi

Etapa a zecea a Raliului Dakar le-a rezervat concurenţilor încă nişte porţiuni cu nisip, avînd un total de 631 km de probă specială cronometrată....
Autor: Marius Băcilă | 16.01.2014 | 12:39
Dakar, etapa a zecea: Barreda şi Al-Attiyah, victorioşi

Etapa a zecea a Raliului Dakar le-a rezervat concurenţilor încă nişte porţiuni cu nisip, avînd un total de 631 km de probă specială cronometrată.

În aceste condiţii, la categoria Moto, Marc Coma reuşeşte să îşi gestioneze destul de bine avantajul, pierzînd doar 12 minute faţă de cel de-al doilea rider clasat la general, Joan Barreda Bort (Honda). Acesta din urmă a cîştigat etapa, urmat, la 7 minute distanţă, de coechipierul său, Helder Rodrigues, şi la 9 minute, de Cyril Despres. Coma a mers precaut, urmîndu-l pe Despres pe traseu şi încă are un avantaj de peste 40 de minute faţă de Barreda la general. Chileanul Israel Esquerre, aflat în top 5, a fost nevoit să abandoneze după o căzătură destul de gravă.
La categoria Auto, Peterhansel şi-a continuat atacul, recuperînd din ce în ce mai mult timp faţă de liderul clasamentului, Nani Roma. Francezul se află acum la doar 2 minute de lider. Etapa a fost cîştigată de Nasser Al-Attiyah.

 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!