Life

Daliana Răducan, adevărul despre relația cu copiii lui Răzvan Simion. Cum se înțelege, de fapt, cu Ianca și Tudor

Daliana Răducan, actuala iubită a lui Răzvan Simion, a dezvăluit cum se înțelege cu copiii vedetei de la Antena 1.
09.11.2021 | 10:39
Daliana Raducan adevarul despre relatia cu copiii lui Razvan Simion Cum se intelege de fapt cu Ianca si Tudor
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a spus adevărul despre relația pe care o are cu Ianca și Tudor, din mariajul prezentatorului cu Diana Simion, femeia care i-a fost alături 15 ani.

Cunoscutul arhitect i-a cunoscut deja pe urmașii lui Răzvan Simion, ultimul eveniment la care a participat fiind ziua de naștere a fiului vedetei, care a împlinit 13 ani.

ADVERTISEMENT

Daliana Răducan a legat o prietenie foarte frumoasă cu cei doi, asta și pentru că petrece destul de mult timp în compania lor, mai ales cu Ianca.

Daliana Răducan, despre legătura cu copiii iubitului ei, Răzvan Simion

Fostul designer de la „Visuri la cheie” are numai cuvinte de laudă pentru copiii lui Răzvan Simion și-i percepe pe cei trei ca fiind un tot unitar.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Daliana Răducan a subliniat faptul că vedeta de la Neatza a știut cum să o introducă în viața celor mici, de aici și faptul că au o comunicare foarte bună.

Întâlnirile dintre ei sunt dese și vorbesc zilnic, actuala iubită a lui Răzvan Simion fiind extrem de apropiată de Ianca și Tudor.

ADVERTISEMENT

„Ianca, Tudor, Răzvan sunt un tot. Nu aș fi avut cum să îi privesc altfel. Răzvan a gestionat bine întâlnirea noastră și am trecut ușor peste emoțiile inerente.

Ne vedem des și vorbim zilnic. Suntem extrem de apropiați, cum nu aș fi crezut vreodată. Este mai mult decât o simplă prietenie.

ADVERTISEMENT

Ei sunt ce are mai de preț bărbatul pe care îl iubesc și parte din el”, a dezvăluit Daliana Răducan pentru revista viva.ro.

Daliana Răducan și Răzvan Simion, o relație bazată pe dragoste

Frumoasa brunetă în vârstă de 30 de ani și prezentatorul de la Neatza, Răzvan Simion, sunt împreună de mai bine de un an și au planuri serioase pe mai departe, chiar și de nuntă.

Matinalul și fosta vedetă de la Pro TV au ajuns la concluzia că se potrivesc de minune și le stă foarte bine unul lângă celălalt. Ei se completează reciproc și au o energie foarte bună.

ADVERTISEMENT