Life

Daliana Răducan și Răzvan Simion au strălucit la nunta lui Dani Oțil. Cum s-au îmbrăcat cei doi. Foto

16.05.2021 | 10:31
Daliana Raducan si Razvan Simion au stralucit la nunta lui Dani Otil Cum sau imbracat cei doi Foto
Cum s-au îmbrăcat Daliana Răducan și Răzvan Simion la nunta lui Dani Oțil. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daliana Răducan și Răzvan Simion au avut niște alegeri vestimentare deosebite la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu. Aceștia și-au asortat ținutele și au atras toate privirile la eveniment.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit sâmbătă, în prima zi de relaxare din pandemie, când au fost eliminate și anumite măsuri privind organizarea evenimentelor.

ADVERTISEMENT

De la nuntă nu au lipsit prietenii dragi ai celor doi, astfel că Răzvan Simion, Ramona Olaru sau Nicolai Tand nu puteau lipsi de la acest fericit moment din viața acestora.

Cum s-au îmbrăcat Răzvan Simion și iubita lui la nunta lui Dani Oțil

Răzvan Simion a sosit la nunta colegului și prietenului său Dani Oțil alături de iubita sa, Daliana Răducan. Cei doi au atras multe priviri, pentru că și-au asortat ținutele.

ADVERTISEMENT

Astfel, Răzvan Simion și Daliana Răducan au ales să poarte culori deschise, respectiv Răzvan Simion a avut un costum bej, asortat cu niște pantofi albi. Alegerea este una în ton cu ținuta purtată chiar de mire.

De fapt, dacă stăm să analizăm, toți cei de la Neața cu Răzvan și Dani au purtat ținute deschise la culoare, neutre, de bej. Costumul lui Dani Oțil de la nuntă este unul nude, rochia miresei este albă.

ADVERTISEMENT

La fel, Ramona Olaru a optat pentru o rochie de culoare nude, așa că nu este de mirare că și Răzvan Simion și partenera sa au optat tot pentru această paletă.

Cei doi îndrăgostiți au postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare de la căsătoria lui Dani Oțil, semn că sunt mândri de relația lor și vor să o facă cunoscută.

ADVERTISEMENT
Daliana Răducan și Răzvan Simion
Ținute Daliana Răducan și Răzvan Simion. sursa foto: Instagram

Mai mult, Răzvan Simion a postat și un mesaj alături de forografia cu iubita lui, în care spune că este „Arhitecta sufletului său”, făcând referire la jobul acesteia, dar și la legătura emoțională dintre ei.

Daliana Răducan și Răzvan Simion, apariție strălucitoare la nuntă

Răzvan Simion a purtat alături de costumul său și o vestă, de culoare maro, și un tricou tot în nuanțe de bej.  Pentru pantofi a ales niște mocasini de culoare albă, decorați cu ciucuri.

Răzvan Simion la nunta lui Dani Oțil.
Răzvan Simion la nunta lui Dani Oțil. Sursa foto: Captură Fanatik

Putem spune că ținuta nu a fost deloc una conformistă, datorită acestor detalii casual. În schimb, partenera prezentatorului de la Neața cu Răzvan și Dani a optat pentru o ținută ceva mai glamour.

Totuși, și alegerea vestimentară a Dalianei Răducan a fost una mai puțin obișnuită pentru o nuntă, fiindcă ea a ales să poarte un costum. Este vorba despre o piesă de culoare albă, perlată.

Aceasta a purtat un machiaj natural și a ales o manichiură de culoare roșie, care să complimenteze perfect ținuta. Coafura sa a fost una simplistă, care i-a pus în valoarea chipul.

ADVERTISEMENT