Life

Dalida din „Las Fierbinți” a născut pentru a doua oară. Prima imagine cu bebelușul

19.02.2021 | 12:00
Dalida din Las Fierbinti a nascut pentru a doua oara Prima imagine cu bebelusul
Dalida din „Las Fierbinți” a născut pentru a doua oară. Prima imagine cu bebelușul. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Dalida din Las Fierbinți, pe numele ei real Ecaterina Ladin, a născut pentru a doua oară. Actrița din serialul de la Pro TV a publicat pe rețelele de socializare și prima imagine cu bebelușul, care a venit pe lume pe 18 februarie 2021. 

Vedeta ar fi trebuit să nască undeva la începutul lunii martie, dar iată că bebelușul s-a grăbit să vină pe lume mai devreme. Dalida a devenit tot mamă de băiat, mai având acasă un copil în vârstă de aproape 4 ani, care poartă numele Marcu.

ADVERTISEMENT

Ecaterina Ladin a postat și prima imagine cu cel de-al doilea copil, lăsând totodată un mesaj emoționant în mediul online. Actrița a mărturisit prin doar câteva cuvinte fericirea pe care o simte de când a adus pe lume al doilea băiat din familia sa.

Ecaterina Ladin a devenit mamă a doua oară. Actrița a adus pe lume un băiat

„… până la lacrimi mi-e dragă viața”, a scris Ecaterina Ladin pe Instagram, în dreptul imaginii în care apare un picioruș de-al bebelușului, direct din maternitate.

ADVERTISEMENT

Mesajele fanilor nu au întârziat să apară, dar nici vedetele din showbiz-ul autohton nu s-au lăsat mai prejos. Printre persoanele publice care au felicitat-o pe actriță pentru bebeluș se numără Flavia Mihășan, care este la rândul ei pe punctul de a deveni mamă a doua oară.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ecaterina Ladin (@ecaterina.ladin)

De asemenea, colega vedetei de pe platourile de filmare ale serialului „Las Fierbinți”, Anca Dumitra, i-a lăsat pe pagina de Instagram două inimioare albastre. La fel a făcut și Anca Țurcașiu, simbolurile fiind de data aceasta roșii și în număr de 3.

ADVERTISEMENT

Dalida a vorbit recent și despre numele pe care-l va purta bebelușul, precizând că este vorba de un prenume românesc, de sfânt. Actrița nu a divulgat care este, însă cu siguranță îl va anunța la momentul oportun. Cu această ocazie Ecaterina Ladin a lăsat să se înțeleagă că-și dorește o fată, căreia îi va alege chiar ea numele.

„Știm ce nume îi punem copilului, e un nume românesc, de sfânt, ca și la primul copil. Nu îl spun încă. Eu nu am avut nimic de spus, soțul a propus numele, eu am spus: da.

ADVERTISEMENT

Dacă o să ne dea Dumnezeu o fată, o s-o numesc eu”, a declarat vedeta în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV, în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT