Life

Dalida din Las Fierbinți, între carieră și familie. Ecaterina Ladin face dezvăluiri fără perdea

Dalida din Las Fierbinți, detalii despre filmări și cei dragi. Ce spune Ecaterina Ladin despre relația dintre copiii săi.
21.11.2022 | 19:22
Dalida din Las Fierbinti intre cariera si familie Ecaterina Ladin face dezvaluiri fara perdea
Dalida din Las Fierbinți, detalii despre filmări și cei dragi actriței. Ce spune Ecaterina Ladin despre copii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumita actriță din producția de la Pro TV este nevoită să facă sacrificii pentru a găsi un echilibru între carieră și familie. Ecaterina Ladin face dezvăluiri fără perdea despre partenerul de viață și persoana care o sprijină cel mai mult.

Dalida din Las Fierbinți, detalii despre filmări și cei dragi actriței. Ce spune Ecaterina Ladin despre copii

Dalida din Las Fierbinți are o viață extrem de încărcată de când filmează pentru serialul de la Pro TV, dar și pentru Mamma Mia, spectacolul care revine în atenția românilor după mai bine de trei ani de pauză.

ADVERTISEMENT

În plus, actriță o interpretează pe Mrs Pearce în My Fair Lady musical, la un moment dat precizând că programul acesta o aducea acasă foarte rar. Fiul său cel mare, Marcu, ajunsese să nu o mai recunoască și să o evite.

Din fericire, vedeta de la Pro TV are un ajutor foarte mare din partea unei doamne, dar și un sprijin uriaș de la soțul său, Laurențiu. Omul de afaceri din Republica Moldova este cel mai înfocat susținător al Dalidei din Las Fierbinți.

ADVERTISEMENT

Ecaterina Ladin, despre relația dintre băieții săi

Ecaterina Ladin are doi băieți: Marcu și Petru. Diferența de vârstă dintre micuți este de 5 ani. Vedeta este împlinită din toate punctele de vedere, având numai cuvinte de laudă pentru băiatul de 7 ani care nu este gelos deloc pe cel mic.

„Marcu, băiatul mai mare, este ajutorul meu cu celălalt băiețel. Câtedată îmi zică că ce bine că i-am făcut la o distanță atât de mare că am ajutor în casă.

ADVERTISEMENT

Nu cred că a fost gelos sau poate nu mi-a arătat, sau poate nu a zis, dar am încercat să acordăm atenție amândurora. Aceeași atenție. Ăsta mic e mai gelos pe ăsta mare. Îl mai și supără.

Îi țin în brațe pe amândoi că pentru mine nu contează că unul are 7 ani și unul 2 ani, amândoi sunt la fel pentru mine, sunt bebelușii mei, îi pup. Cel mic nu înțelege de ce trebuie să-l țin și pe cel mare în brațe.

ADVERTISEMENT

Cumva gelozia este în partea cealaltă. Dar în schimb se înțeleg. Marcu este înțelept, răbdător și înțelegător”, a mărturisit Ecaterina Ladin pentru ego.ro.

ADVERTISEMENT