Life

Dalida din Las Fierbinți a vorbit despre salariul de la Pro TV. Ecaterina Ladin: „După Toma Cuzin, eu sunt”

Dalida din Las Fierbinți a făcut dezvăluiri despre salariu de la Pro TV. Care dintre colegii săi câștigă cei mai mulți bani?
07.09.2022 | 16:28
Dalida din Las Fierbinti a vorbit despre salariul de la Pro TV Ecaterina Ladin Dupa Toma Cuzin eu sunt
Actrița care o interpretează pe Dalida din Las Fierbinți a făcut dezvăluiri despre salariul de la Pro TV. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ecaterina Ladin o interpretează pe Dalida, unul dintre cele mai iubite personaje din serialul de comedie Las Fierbinți. Actrița a făcut dezvăluiri despre salariul pe care îl primește de la Pro TV.

Dalida din Las Fierbinți, dezvăluiri despre salariul de la Pro TV. Cât de bine este plătită Ecaterina Ladin pentru rolul din serial

Ecaterina Ladin a făcut dezvăluiri despre salariul pe care îl primește de la Pro TV. Actrița care o interpretează pe Dalida în serialul de comedie Las Fierbinți a mărturisit că acesta este un subiect despre care este adesea întrebată, însă mereu are aceeași reacție.

ADVERTISEMENT

Din cauza contractului de confidențialitate, nu poate fi un răspuns clar, însă a glumit și a spus că, cel mai probabil, se numără printre cei care câștigă cel mai mult.

„Se câștigă orice muncă pe care o faci cu plăcere. Eu cred că după Toma Cuzin, că a zis că el câștigă cel mai mult, cred că sunt eu. El a fost primul care a afirmat lucrul ăsta.

ADVERTISEMENT

Bine, în capăt de tot cred că e Bobo, ăștia care au cel mai mult. Nu prea am cum să zic, e un contract de confidențialitate acolo”, a declarat Ecaterina Ladin în emisiunea lui Cătălin Măruță.

În prezent, actorii din Las Fierbinți filmează pentru noul sezon al serialului, care are premiera miercuri, 7 septembrie. Ecaterina Ladin a mărturisit că nu este deloc ușor și că pentru un singur episod de 45 de minute, pot fi necesare chiar și 2 zile de înregistrări.

ADVERTISEMENT

„Se filmează 12 ore pe zi. De la 7 dimineața la 7 seara. Un episod, ca pagini de text, se filmează în 2-3 zile. Recordul cred că a fost când am filmat 1 Decembrie acum câțiva ani și s-au filmat 2 nopți. Pregătirea a început de dimineață”, a dezvăluit „Dalida”.

„Producătorii nu ne dau voie să facem poze”

Totodată, Ecaterina Ladin le-a cerut scuze oamenilor care vor să facă poze cu ea sau cu colegii săi. Având în vedere că pandemia de Coronavirus încă nu a luat sfârșit, echipa nu își permite riscul ca timp de două săptămâni 90 de oameni să rămână fără loc de muncă.

ADVERTISEMENT

„Ne cerem scuze că nu putem să facem poze. Producătorii nu ne dau voie să ieșim să facem poze. Ne-am dori”, a explicat actrița din Las Fierbinți.

Dalida din Las Fierbinți, aniversare specială. Fiul Ecaterinei Ladin a împlinit 7 ani. Ce surpriză i-a făcut Cătălin Măruță

Dalida din Las Fierbinți este mamă de doi băieți. Petru, mezinul acesteia a venit pe lume în urmă cu aproximativ un an, iar Marcu a împlinit 7 ani. Micuțul și-a sărbătorit pentru prima dată ziua de naștere la școală și și-a servit colegii cu dulciuri, aspect pentru care Ecaterina Ladin a speră să nu fie trasă la răspundere de părinți.

„Sper părinții să nu mă certe, că erau numai dulciuri. E prima dată când sărbătorește la școală. Cresc atât de repede și atât de mari se fac. Parcă aș vrea să rămână bebeluș. El mă uimește cu ce întrebări pune și ce afirmații face”, a spus Ecaterina Ladin.

Totodată, Cătălin Măruță i-a făcut o surpriză actriței. I-a oferit acesteia un tort pentru cel mic, dar și un cadou, un puzzle pe care, se pare, și-l dorea Marcu.

„Voi aveți microfoane la mine în casă? Chiar asta își dorea”, a fost reacția Ecaterinei Ladin.

De ce fuge Dalida din Las Fierbinți de grupurile de părinți

Ecaterina Ladin a explicat și motivul pentru care nu mai este activă pe grupurile de părinți. Vedeta a mărturisit că nu a avut parte de experiențe plăcute și chiar s-a trezit în mijlocul unui scandal, după ce un mesaj de-ale său a fost interpretat greșit ca fiind ironic.

„Cred că toți părinții au trecut prin grădiniță și și-au învățat lecția cum mi-am învățat-o și eu. Am avut niște experiențe nu tocmai frumoase. Cuvântul scris nu e tocmai cu cuvântul spus și intenția pe care vrei tu să o bagi acolo nu o înțelege toată lumea.

Mămica mea, nu mai scriu în viața mea. Nu mă mai bag. Nu vreau niciun grup. M-am trezit eu, că era copilul bolnav acasă, să strâng bani pentru nu știu ce, caiete, creioane colorate.

De la 10 lei, cât trebuia să se strângă, s-a ajuns… Vine un părinte și zice, ‘Mi se pare foarte puțin 10 lei. Ce poți să cumperi? Ia 50’. Eu după ce am strâns toți banii ăștia, am crezut că e frumos să mulțumesc. N-am nominalizat, n-am spus numele părintelui”, a povestit Ecaterina Ladin.

ADVERTISEMENT