Fotbal international

Fiica lui Maradona îl distruge pe Alves: “Să-ţi zic cine e taică-miu!”

Zilele trecute, fundaşul lui Juve, Dani Alves spunea că Maradona nu poate fi un exemplu pentru jucătorii tineri şi că aceştia îl vor ţine minte mai bine pe Messi, pentru recordul de Baloane de...
18.06.2017 | 09:15
Fiica lui Maradona il distruge pe Alves Sati zic cine e taicamiu

Zilele trecute, fundaşul lui Juve, Dani Alves spunea că Maradona nu poate fi un exemplu pentru jucătorii tineri şi că aceştia îl vor ţine minte mai bine pe Messi, pentru recordul de Baloane de Aur caştigate. Una dintre fetele lui Diego Armando Maradona, actriţa Dalma a ţinut să-i răspundă lui Alves prin intermediul unei scrisori deschise:

“Domnule Dani Alves, mă adresez direct dumneavoastră pentru a vă explica, în sfârşit cineva, cine este tatăl meu, pentru că sunt convinsă că nu stiţi. Am văzut un fragment din declaraţia dumneavoastră şi am aflat că nu există comparaţie între Messi şi tatăl meu (aş putea spune că aceste comparaţii sunt făcute de oameni reduşi) şi că Argentina îl iubeşte pe Messi şi îi iubeşte succesele lui. Întrebaţi câte Baloane de Aur deţine tatăl meu, iar aici chiar mă enervaţi cu incultura dvs. Trebuia să ştiţi că pe vremea când juca tata, acel premiu nu era oferit decât fotbaliştilor europeni. Mă tot întreb cum e posibil să nu ştiţi aşa ceva. Mai spuneţi că nu aţi avea vreo satisfacţie dacă aţi câştiga un Mondial prin marcarea unui gol cu mâna. Aici, dacă îmi permiteţi să vă întreb, aţi avut vreodată posibilitatea să vedeţi ce alt gol a marcat tata în aceea finala de Campionat Mondial?

În concluzie, spuneţi că tatăl meu nu poate fi dat un exemplu sportiv pentru tineri, iar eu vă spun ca însuşi tata spune şi repetă mereu că el niciodată nu a vrut să fie un exemplu pentru nimic şi că a făcut doar ce a putut face el. Vă rog să-mi faceţi plăcerea şi să vorbiţi cu prietenii fotbalişti brazilieni şi să-i intrebaţi cine este tatăl meu, cred că mulţi dintre ei vă pot explica perfect. Închei prin a-mi spune umila mea părere că este mai sănătos şi inteligent să alegi tăcerea când realmente nu ştii nici despre ce, nici despre cine se vorbeşte!”.