Dalma Maradona, sfâșiată de durere după moartea tatălui său: „Deja mi-e dor de tine”

Bogdan Solomon   
în HotNews
28/11/2020, 20:57
Dalma Maradona, sfâșiată de durere după moartea tatălui său: „Deja mi-e dor de tine”
Tânăra de 33 de ani își strigă durerea printr-un mesaj tulburător, publicat pe rețelele de socializare. Sursa foto: Facebook

La trei zile după moartea tatălui său, Dalma, una dintre fiicele lui Diego Armando Maradona, își strigă durerea într-un mesaj tulburător publicat pe rețelele de socializare.

Deja îmi este dor de tine, tată! Te voi iubi şi te voi apăra toată viaţa mea pentru că îți mulţumesc pentru viaţa împărtăşită cu noi! Te voi iubi și te voi apăra toată viața! Aşteaptă-mă acolo!”, sunt doar câteva dintre cuvintele care au emoționat o lume întreagă.

În timp ce o lume întreagă încearcă să-și revină după șocul provocat de moartea fulgerătoare a lui El Pibe D’Oro, justiția argentiniană a demarat o anchetă și încearcă să afle dacă se poate vorbi despre neglijență în acest caz.

Fiica lui Diego Armando Maradona, mesaj tulburător după moartea tatălui său

Mereu mi-a fost foarte frică de moartea mea, dar nu astăzi… Pentru că ştiu că va fi momentul în care te voi revedea şi te voi îmbrăţişa din nou! Deja îmi este dor de tine, tată! Voi rezista aici, fără acea parte a inimii mele pe care ai luat-o ieri cu tine!

Te voi iubi şi te voi apăra toată viaţa mea pentru că îți mulţumesc pentru viaţa împărtăşită cu noi! Sunt distrusă, dar voi merge înainte! Aşteaptă-mă acolo!

Ne vom vedea, până atunci voi exersa ‘Y como es el’, pentru ca atunci când ne vom vedea să cântăm din nou împreună din toţi rărunchii. De fapt, tu cântai frumos şi eu ţipam.

Te iubesc, tata! Te voi iubi şi te voi apăra toată viaţa! Şi dacă nepoata ta vrea să vorbească cu tine prin apel video, ca înainte, voi muri în interior, dar stai liniştit, îi voi povesti exact cine ai fost, cine eşti şi cine vei fi mereu!

Şi ea te iubeşte. Mă adun şi nu îmi imaginez cum va fi viaţa mea fără tine… Nu pot… Dar sunt aici cu cel mai bun soţ din lume şi cu o fiică care mă obligă să merg înainte!

Viaţa este scurtă, astfel că ne vom revedea în curând. Îţi aduc margarete pentru a-ţi decora echipamentul şi te rog să te uiţi din nou la mine cu acea iubire care se vede în fotografie! Te iubesc veşnic!”, a scris Dalma Maradona (33 de ani), pe contul său de Instagram.

Închide ×