Sport

Dăm lovitura cu inspirație și investiție minimă! Peste 100.000 de lei, câștig fabulos de weekend!

Ușor, ușor, fotbalul își revine în drepturi după Sărbători, chiar dacă pandemia încă dă bătăi de cap evenimentelor sportive. Sunt meciuri bune în top 5 campionate, așadar, este momentul să trecem la fapte!
07.01.2022 | 11:02
Dam lovitura cu inspiratie si investitie minima Peste 100000 de lei castig fabulos de weekend
Din 16 meciuri putem da o super-lovitură la pariuri!
ADVERTISEMENT

Vestea bună pentru pariori este că, după ce Spania a pornit deja la drum de săptămâna trecută, se reiau campionatele în Franța și Germania. Vestea mai puțin bună este că în Anglia sunt meciuri de Cupă, deschide oricărui rezultat, iar în Italia, se joacă sub spectrul amenințării valului 5 COVID, iar multe partide sunt deja amânate de către ”DSP-urile” locale.

Am reușit să selectăm 16 meciuri, pentru un câștig fabulos, de peste 100.000 de lei și avem și o ofertă specială pentru pariori, de la SUPERBET.

ADVERTISEMENT

Nu vă fie frică, pierde Șumudică!

Începem cursa spectaculoasă spre 20.000 de euro cu un meci de neratat, de vineri! Trabzonspor, liderul autoritar al Turciei, are o misiune lejeră cu Yeni Malatyaspor. Echipa lui Șumudică este carne de tun în această perioadă și semnele unui reviriment pentru trupa lui Șumi, puțin probabil să apară așa repede.

Trecem la jocurile de sâmbătă și ne luăm partea leului din Bundesliga. Leverkusen, Hoffenheim și Leipzig sunt echipe de goluri, mai ales când joacă pe teren propriu. Mizăm că primele două vor înscrie de la două goluri în sus contra lui Union Berlin, respectiv Ausburg, iar Leipizig nu va pierde cu Mainz, într-un meci cu minim două reușite.

ADVERTISEMENT

În Cupa Angliei, Leicester are o misiune facilă cu Watford. ”Vulpile” au un lot cu mulți atacanți de valoare, iar trupa lui Claudio Ranieri se gândește mai mult la campionat, acolo unde situația este critică. Victoria trupei lui Brandon Rogers are și o cotă elegantă, 1,57.

În Spania, Real Sociedad este în vârf de formă. La San Sebastian vine Celta, o echipă inconstantă și imprevizibilă. Va fi un meci deschis, în care gazdele nu vor pierde și se vor înscrie minim două goluri.

ADVERTISEMENT

Revenim în Bundesliga, la un alt meci frumos, Eintracht – Dortmund. Cel mai probabil Borussia va reuși să câștige, dar Eintracht evoluează bine pe teren propriu. Mizăm pe un GG3+ de spectacol, la 1,75 cotă.

Încheiem ziua de sâmbătă cu o dispută de …ambele marchează din Franța. Lens și Rennes sunt pe val, iar GG-ul este de neratat, la 1,70.

ADVERTISEMENT

Favoritele și meciurile de goluri din top 5 campionate!

Duminică începem devreme, cu un alt joc de goluri. Empoli și Sassuolo, două din echipele în formă din Serie A, promit din nou goluri și spectacol și un GG3+ la cotă 1,65. De la aceiași oră, Milan are o deplasare grea la Venezia. Ținând cont însă de valoarea superioară a lotului și de abundența de soluții ale ”rosso-nerrilor” din atac, mizăm pe o victorie a oaspeților.

Continuăm selecția din top 5 campionate cu două favorite certe.  Montpellier – Troyes, un duel facil pentru gazde, în fața unui adversar în degringoladă și Sevilla – Getafe, cu gazdele continuând cursa de urmărire a liderului Real Madrid. Bifăm pe bilet și duelul echilibrat din Bundesliga dintre Hertha și Koln, o dispută de GG și de cotă 1,62.

Lyon – PSG, cireașa de pe tortul biletului de 100.000 de lei!

Spargem monotonia cu meciul de deschidere de la Cupa Africii. Camerun – Burkina Faso pare un meci închis, dar  ambele echipe au atacuri valoaroase și suntem atrași de cota imensă la 2+, 1,52.

Arsenal este pe val în Premier League și proPEste 100babil se va impune lejer și în FA Cup cu Nottingham Forest, iar la final am lăsat derby-ul din Franța, Lyon – PSG, acolo unde GG-ul pare o simplă formalitate.

Din 16 meciuri am creat o cotă de 1,900, pe care am plasat-o cu 40 lei (4 variante x 10 lei). Poți juca și tu biletul sau te poți inspira din selecția noastra. De asemenea, poți profita și de oferta specială din această perioadă, de la SUPERBET!

Biletul de weekend, în valoare de 116.000 de lei!

Biletul de weekend, în valoare de 116.000 de lei!

ADVERTISEMENT