Dăm startul într-o nouă săptămână de câştiguri!

Zi de zi, oră de oră, site-ul pariuri1x2.ro va stă la dispoziţie cu cele mai bune analize, informaţii şi pronosticuri sportive. Suntem aici, cu un scop declarat: Împreuna, spre câştig!

În această săptămână, oferta este una consistentă şi de calitate. Redactorii celui mai bun site de pariuri din România se vor focusa pe meciurile programate în cupele europene, Liga Campionilor şi Europa League, dar şi în campionatele interne. Nu uităm de turneele de tenis aflate în desfăşurare, în frunte cu Open-ul Bucureştiului. Vor fi analizate profesionist zeci de evenimente, iar pronosticurile oferite vor reuşi să vă conducă în dese rânduri către casieriile caselor de pariuri.

În plus, pentru toţi tipsterii din România, începători sau profesionişti, site-ul pariuri1x2.ro propune o rubrică de Ghid în care sunt explicate tactici, strategii de pariere şi mecanismele ofertelor caselor de pariuri. Tot pe site-ul www.pariuri1x2.ro găsiţi prezentările amănunţite ale celor mai bune case de pariuri online din România, plusuri, minusuri, dar si pareri ale utilizatorilor despre acestea.

De asemenea, vă invităm să ne fiţi şi …telespectatori. În strânsă legătură cu site-ul www.pariuri1x2.ro, emisiunile UN PONT PE ZI şi FACEM PARIURILE bifează ediţie de ediţie bilanţuri formidabile ale pronosticurilor câştigătoare. Dan Bâra, Doru Crăciun şi Sabin Pîrvan, trei dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi pariori din România, caută de luni şi până vineri variantele de pariere care să aducă tuturor plusul financiar în portofele. Într-o altă notă, emisiunea UNŞPE METRI, în care Radu Banciu si Dan Bara discută liber si dezinhibat despre sportul zilelor noastre.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Programul emisiunilor:

UNŞPE METRI cu Dan Bâra şi Radu Banciu - zilnic, de luni până vineri, Live pe B1 TV, între orele 16:00 – 17:00

UN PONT PE ZI cu Dan Bâra şi Sabin Pîrvan - zilnic, de luni până vineri, Live pe B1 TV, între orele 00:00 – 00:30
FACEM PARIURILE cu Doru Crăciun (invitat prin telefon Sabin Pîrvan) – marţi şi joi, Live pe LOOK TV, între orele 22:30 – 23:30

Pachetul este complet. Vă invităm la profit, cu www.pariuri1x2.ro!

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091