Fotbal intern

Război total! “N-are onoare” – “A furat şireturile mortului”

UPDATE 21.30 / Cu toate că iniţial nu a vrut să comenteze cele spuse de Ciprian Damian, acuza că este lipsit de onoare l-a scos din minţi pe Adrian Porumboiu care a lansat un atac dur asupra...
13.05.2014 | 19:11
Piotr Celeban,Tiberiu Serediuc.
ADVERTISEMENT

UPDATE 21.30 / Cu toate că iniţial nu a vrut să comenteze cele spuse de Ciprian Damian, acuza că este lipsit de onoare l-a scos din minţi pe Adrian Porumboiu care a lansat un atac dur asupra fostului său colaborator. “Cum poate să-mi vorbească mie de onoare o lighioană de om care şi-a înregistrat prietenii, nevasta, naşii, finii, jucătorii şi pe toţi cei din jur?! Unul care ascultă ilegal telefoanele apropiaţilor şi care sparge adrese de e-mail şi orice mijloc de comunicare nu poate clama onoare! Eu am bani, dar nu sunt dispus să-i dau la toţi grohăitorii care au fost pe lîngă mine. Damiane, îmi spui mie de onoare cînd te-am făcut om dintr-un nenorocit de paznic ce erai? Te-am pus şef peste paznici şi te-ai comportat ca o hienă! N-ai fost decît un atîrnător din care, fără să-mi dau seama, am încercat să fac om, dar care te-ai întors la stadiul iniţial, cel de grohăitor. Ăsta minte cum respiră, tot ce aparţine de el e minciună! Vezi ce documentaţie de licenţiere ai depus, Damiane, că nu ai vrut să iei licenţa. Niciodată nu am suportat să fiu şantajat de cineva, cu atît mai puţin de oameni de teapa ta şi a renumitei avocate vasluiene. Cine crezi că va mai îndrăzni să se apropie de tine în lumea asta, cînd tu îi înregistrezi şi îi murdăreşti pe toţi?! Cel mai elocvent exemplu despre cine eşti l-ai dat la ultimul meci, cînd ai furat şi şireturile de la pantofii mortului! La priveghi, nenorocitul a furat pînă şi cutia milei“, a spus Porumboiu, în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

************************************************************************

Disputa dintre Ciprian Damian şi Adrian Porumboiu continuă, iar actualul patron al celor de la FC Vaslui îl acuză pe fostul său şef că, în ciuda declaraţiilor, nu a dorit în nici un moment să salveze clubul galben-verde de la retrogradare. Damian susţine că în urmă cu mai bine de o lună, pînă la finalizarea procesul de acordare a licenţei, a notificat firmele deţinute de Adrian Porumboiu care au deţinut acţiuni la FC Vaslui pentru a le ceda pachetul majoritar şi, practic, pentru a prelua iar clubul, dar că nu a primit vreun răspuns.

ADVERTISEMENT

Un document datat pe 9 aprilie confirmă cele spuse de Damian. Astfel, SC Racova SA, SC Mopan SA, SC Ulerom SA, SC Comcereal SA, SC Ilvas SA şi Consiliul Local Vaslui au primit un document prin care li se aduce la cunoştinţă că actuala conducere vrea să înstrăineze un număr de 10.499 de acţiuni, iar respectivele trebuie să confirme dacă vor sau nu să-şi exercite dreptul de preemţiune la cumpărarea lor. “Eu i-am dat acţiunile pe 9 aprilie. Avea timp berechet să plătească obligaţiile faţă de jucători. Dar nu a avut interes şi bani. A fost notificat inclusiv cu termenul de apel de pe 22 aprilie şi cu sumele necesare. Acum are o singură preocupare: să mă scoată pe mine vinovat. I-a plăcut fluieratul, dar a rămas doar cu cel a pagubă. Dacă avea onoare, intenţie sau bani, rezolva problemele. Poate să-l ţină pe Antal la club doar plătindu-i restanţele, de ce nu o face? Apoi poate să-l vîndă cu cît vrea. Spune că nu are vreo treabă cu echipa, dar de ce-i sună pe jucători să le promită prime şi salarii?“, a spus Damian pentru FANATIK. Porumboiu, pe de altă parte, a refuzat să comenteze: “E degradant pentru mine să mai intru în polemici cu cei care n-au nici un punct comun cu specia umană“.

1_jpg 2_jpg

Speră să primească licenţa

Consiliul Local Vaslui a acţionat în cele din urmă şi astăzi a înaintat către TAS o contestaţie a deciziei luate de Comisia de Licenţiere a FRF. Tribunalul Sportiv de la Lausanne a acceptat memoriul depus de moldoveni şi pe 30 mai va da o decizie, anunţă gsp.ro. Sursele FANATIK susţin că apărarea vasluienilor e simplă: “Trebuie să primeze criteriul sportiv. Vom plăti datoriile către jucători şi ne vedem de treabă. Sînt şanse mari să jucăm în Liga I şi sezonul viitor“.

ADVERTISEMENT