Life

Damian Drăghici, în doliu. A murit fratele său: “Am să te iubesc cât am să trăiesc”

Damian Drăghici este în doliu, după ce fratele său, Julien Toma, a murit. Cântărețul este devastat și a făcut anunțul noaptea trecută, în mediul online.
02.03.2022 | 11:01
Damian Draghici in doliu A murit fratele sau Am sa te iubesc cat am sa traiesc
Damian Drăghici și-a pierdut fratele. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Fratele lui Damian Drăghici, Julien Toma, a murit, iar cântărețul este în doliu. Artistul a împărtășit vestea noaptea trecută, pe rețelele de socializare, și este distrus de durere.

Damian Drăghici, în doliu. Fratele artistului a murit

Damian Drăghici (51 de ani) le-a mărturisit internauților că trece prin cel mai trist moment al vieții sale, după ce și-a pierdut fratele.

ADVERTISEMENT

Este o perioadă foarte dificilă pentru îndrăgitul interpret, mai ales că el și fratele lui erau foarte apropiați.

Artistul nu a precizat care a fost cauza morții, însă a spus că Julien Toma s-a stins din viață mult prea tânăr. Îi va fi dor de el în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

“Astăzi este cea mai tristă zi pentru mine… Fratele meu, Julien Toma, a plecat dintre noi prea tânăr, prea devreme și prea repede.

Julica, te iubesc și am sa te iubesc cât am să trăiesc. Îmi este dor de tine și o să-mi fie dor în fiecare zi. Dumnezeu să-ti odihnească sufletul în pace!”, a scris Damian Drăghici pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Decizia luată de soția lui Damian Drăghici

Cristina Stroe (30 de ani), soția lui Damian Drăghici, a luat o decizie radicală. Cântăreața a declarat, în cadrul emisiunii lui Dan Capatos, că este pregătită de o schimbare în plan profesional.

Partenera cunoscutului artist se va concentra pe o carieră solo. Artista vrea să-și schimbe și numele de scenă, lucru pe care și-l dorește de mai mult timp.

ADVERTISEMENT

“Creona e numele dat de Dana Dorian, la care am mers la ea la școală să cânt, când am ajuns în București. A fost o experiență care mă urmărește și astăzi, avem o legătură strânsă.

Am considerat că pentru proiectul meu solo, de artist, aș vrea să folosesc acest nume dat de ea. Am zis să folosesc numele ăsta pentru toată latura mea artistică, pentru tot ce o să fac eu.

Era o poreclă înainte. Probabil vine de la culori, de la faptul că sunt mai creolă. Ei i s-a părut că mi se potrivește numele ăsta.”, a declarat aceasta la Xtra Night Show, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT