News

Valentin Damian, jurnalist la Gazeta Sporturilor, a decedat la 47 de ani!

Jurnalistul sportiv Valentin Damian a decedat, miercuri seară, la vârsta de 47 de ani. Într-un material postat de colegii săi de la Gazeta Sporturilor se arată că Vali Damian se întorcea de la...
04.10.2017 | 22:07
Valentin Damian jurnalist la Gazeta Sporturilor a decedat la 47 de ani

Jurnalistul sportiv Valentin Damian a decedat, miercuri seară, la vârsta de 47 de ani. Într-un material postat de colegii săi de la Gazeta Sporturilor se arată că Vali Damian se întorcea de la un eveniment auto care a avut loc în Băneasa când i s-a făcut subit rău. Un coleg de la publicaţia Adevărul a încercat să-l transporte la spital, dar nu au ajuns prea departe.

”Iniţial a crezut că are un atac de panică, dar la un moment dat şi-a pierdut cunoştinţa”, a spus colegul de la Adevărul, care a chemat un echipaj SMURD. Ambulanţa a ajuns foarte repede, iar medicii au încercat să-l resusciteze aproximativ o oră în zona Kiseleff din Bucureşti. Apoi, echipajul la transportat în stop cardiac la spitalul Floreasca unde s-au continuat manevele de resuscitare. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Valentin Damian se ocupa de domeniul auto

Puţin înainte de ora 19.00, doctorii au declarat decesul jurnalistului care a scris despre fotbal şi alte sporturi, iar în ultima perioadă se ocupa de domeniul auto. Valentin Damian a lucrat la Sportul Românesc, apoi a trecut Pro Sport chiar de la înfiinţare fiind jurnalistul care a semnat materialul de pe prima pagină în ziua deschiderii. După câţiva ani, Damian a trecut la Gazeta Sporturilor.

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a trimis un mesaj de condoleanţe la redacţia Gazetei Sporturilor: ”Comitetul Olimpic şi Sportiv Român deplânge dispariţia fulgerătoare a jurnalistului Valentin Damian, care s-a remarcat prin profesionalism şi modestie. Presa sportivă a pierdut un ziarist valoros. Condoleanţe familiei, colegilor şi celor care l-au cunoscut! Odihnească-se în pace!”.