Sport

Fază rară în Liga 1! Damien Dussaut, eliminat în FCSB – Farul după ce a văzut două cartonaşe galbene în aceeaşi fază

Fază rară în Liga 1. Damien Dussaut a fost eliminat în meciul FCSB - Farul Constanţa pentru două cartonaşe galbene văzute pentru două faulturi în aceeaşi fază.
14.03.2022 | 22:55
Faza rara in Liga 1 Damien Dussaut eliminat in FCSB  Farul dupa ce a vazut doua cartonase galbene in aceeasi faza
Fază rară în Liga 1! Damien Dussaut, eliminat în FCSB - Farul după ce a văzut două cartonaşe galbene în aceeaşi fază. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Arbitrul Lucian Rusandu a luat o decizie importantă în minutul 78 al meciului dintre FCSB şi Farul Constanţa. Centralul covăsnean l-a eliminat pe Damien Dussaut pentru două faulturi în aceeaşi fază.

Fază rară în Liga 1! Damien Dussaut, eliminat în FCSB – Farul. A luat două “galbene” în aceeaşi fază

Fundaşul Farului, intrat în partea secundă, a fost sancţionat cu cartonaş galben pentru ambele faulturi pe care le-a făcut într-o fază.

ADVERTISEMENT

În primă instanţă, Dussaut l-a faultat pe Tănase, iar arbitrul a lăsat jocul să continue. Apoi mingea a ajuns la Tavi Popescu, “cosit” şi el de fundaşul Farului.

Rusandu i-a arătat câte un cartonaş pentru ambele faulturi

Lucian Rusandu a luat o decizie rară. I-a arătat cartonaşul galben pentru fiecare dintre cele două faulturi. Este acoperit de regulament, însă în rare ocazii avem ocazia să vedem aşa ceva.

ADVERTISEMENT

Jucătorii Farului Constanţa au protestat minute în şir, în timp ce Gheorghe Hagi a râs ironic pe marginea terenului. În minutul 78, FCSB avea 1-0, graţie golului marcat de Edjouma.

FCSB a închis meciul cu golul lui Tavi Popescu

La câteva minute după eliminarea lui Dussaut, FCSB a închis meciul cu un gol marcat de Tavi Popescu, după o recuperare excelentă a lui Adrian Şut.

ADVERTISEMENT

Nu este singura fază la care au protestat jucătorii Farului. În minutul 50, Ştefan Târnovanu a avut o intrare imprudentă asupra lui Robert Moldoveanu, însă arbitrul Lucian Rusandu nu a arătat punctul cu var.

Cu acest succes, FCSB revine la 7 puncte faţă de CFR Cluj. De altfel, primele trei clasate au câştigat în prima etapă de play-off şi diferenţa la vârf rămâne neschimbată.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 2,07 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT