Fotbal intern

Încă doi jucători au fost prezentaţi oficial de Dinamo! FANATIK confirmat. Pe cât au semnat Dussaut și Klimavicius

Inca doi jucatori au fost prezentati oficial de Dinamo FANATIK confirmat Pe cat au semnat Dussaut si Klimavicius

Damien Dussaut şi Linas Klimavicius au fost prezentaţi miercuri de Dinamo Bucureşti. FANATIK a anunţat luni în exclusivitate că cei doi jucători vor semna cu formaţia din Ştefan cel Mare. “Câinii” au continuat campania furibundă de transferuri din această iarnă, în condiţiile în care echipa antrenată de Mircea Rednic speră să obţină calificarea în play-off-ul din Liga 1 Betano.


UPDATE, ora 13:09 / Antrenorul Mircea Rednic a declarat pentru doardinamo.ro că ultimii jucători transferați, Damien Dussaut şi Linas Klimavicius, au semnat contracte pe doi ani și jumătate cu formația ”câinilor”: ”Nu există jucător care să vină și să semneze mai puțin de un an și jumătate. Cei doi jucători care au venit tot doi ani și jumătate. Mulți vin pentru mine și ca să-și relanseze cariera. Condițiile sunt acceptabile pentru cei care au venit, niciun jucător nu depășește suma de 6.000 de euro, sunt chiar fotbaliști care au și 4.000 de euro până în vară”.


Damien Dussaut a jucat până în prezent pentru Valenciennes, Standar Liege şi Sint-Truidense. Fundaşul dreapta de 24 de ani a mai evoluat pentru echipele naţionale U19 şi U20 ale Franţei. Linas Klimavicius, al doilea transfer al lui Dinamo al zilei, a jucat pentru Ekranas, Sudova, Dnipro Dnipropetrovsk, Kryvbas, Daugava Riga, Trakai și Zalgiris Vilnius.

Damien Dussaut şi Linas Klimavicius, prezentaţi de Dinamo. Lituanianul, lăudat de Liviu Antal

Damien Dussaut şi Linas Klimavicius au fost prezentaţi de Dinamo, iar fotbalistul lituanian, care a întâlnit selecţionata României în Liga Naţiunilor, a fost lăudat de Liviu Antal. Fostul jucător al lui FC Vaslui a susţinut că lituanianul l-a întrebat despre situaţia formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Damien Dussaut şi Linas Klimavicius au fost prezentaţi de Dinamo
Damien Dussaut şi Linas Klimavicius au fost prezentaţi de Dinamo

“Este un jucător profesionist, familist. Este fundaș central. Este foarte important să se adapteze pentru că în Lituania este diferit campionat. Nu pot să zic că are o viteză foarte mare. Este agresiv, nu este fricos. Este și în lotul echipei naționale. Am avut o discuție cu el, dar nu chiar acum recent. M-a întrebat despre Dinamo. În momentul acesta, Dinamo nu este acolo unde îi este locul. Sunt sigur că va fi un pas în față. Nu putem compara campionatul Lituaniei cu cel al României. Pot să zic că va face față. A avut o perioadă când nu a jucat foarte mult, a fost accidentat. În general, a jucat cam toate meciurile”, a declarat Liviu Antal pentru Digi Sport.