Decăderea unei speranţe! Unde a ajuns să joace Daminuţă după ce a trecut pe la Inter şi Milan

Vicentiu Dinescu    Ionut Neamţu   
în Fotbal international
26/02/2018, 11:36
Decăderea unei speranţe! Unde a ajuns să joace Daminuţă după ce a trecut pe la Inter şi Milan

După ce a jucat la două forţe din Serie A, Internazionale Milano şi AC Milan, Daminuţă a ajuns să evolueze la o formaţie din liga a patra italiană care se află pe ultimul loc în seria în care evoluează şi care are şanse minime de a se salva de la retrogradare.

”E mult mai bine la Abano, unde joc acum, decât în România. Condiţiile sunt bune, atmosfera e minunată. Îmi e mult mai bine decât în Liga 1. Iau un salariu destul de bun şi sunt foarte mulţumit. Prefer să joc în Serie D decât să revin în Liga 1. Am venit aici pentru că sunt bun prieten cu preşedintele clubului”, a declarat Daminuţă.

Daminuţă a jucat şi în Irak, la Zakho

Abano e ultima echipă în seria a treia a ligii a 4-a italiene. Formaţia a primit 19 goluri în ultimele 5 meciuri, fără să fi marcat vreunul. Echipa e la 7 puncte de salvarea de la retrogradare, însă forma recentă nu îi permite să spere la salvare.

Cristian Daminuţă a jucat în cariera sa la formaţiile Politehnica Timişoara, Internazionale Milano, Modena, Dinamo Bucureşti, AC Milan, L’Aquila, FC Tiraspol, ACS Poli Timişoara, Viitorul Constanţa, Zakho, FCM Baia Mare, Hapoel Nir Ramat HaSharon şi Olimpia Satu Mare.

Închide ×