Fotbal intern

Damjan Djokovic a izbucnit după titlul câştigat cu CFR Cluj: ”Nu suntem plătiți din martie, e inadmisibil”

04.08.2020 | 10:50
Damjan Djokovic a izbucnit dupa titlul castigat cu CFR Cluj Nu suntem platiti din martie e inadmisibil
ADVERTISEMENT

CFR Cluj s-a impus în meciul contra Universității Craiova cu 3-1 și a cucerit al șaselea titlu de campioană a României. Mijlocașul din Croația Damjan Djokovic (30 de ani) a avut un mesaj pentru conducerea  echipei.

Djokovic nu s-a aflat pe teren în jocul cu Craiova pentru că a fost infectat cu noul coronavirus. Croatul, unul dintre jucătorii de bază din echipa antrenată de Dan Petrescu, a izbucnit la finalul jocului, atunci când a aflat că formația sa vrea să facă transferuri importante. Mijlocașul declară că nu și-a mai luat banii din luna martie și vrea să se transfere la altă echipă.

ADVERTISEMENT

”Sunt sub contract cu CFR, cred că toată lumea fotbalistică știe că, la 30 de ani, nu mai am mult de jucat și dacă vine o ofertă mai bună pentru mine din punct de vedere sportiv, un proiect bun, și mai ales economic, sper că și lumea de la CFR mă va înțelege.

Damjan Djokovic a izbucnit după titlul câştigat cu CFR Cluj: ”Nu vreau explicații vreau să văd banii în cont”

Până acum sunt jucătorul CFR și în seara asta sărbătoresc câștigarea celui de-al treilea titlu la rând”, a declarat Djokovic, potrivit celor de la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

”Nu știu cine a promis ce a promis, dar întâi jucătorii trebuie să fie plătiți. Noi nu suntem plătiți din luna martie și cred că e ceva inadmisibil.

Nu știu cine ce transferuri promite, dar cred că grupul acesta care a câștigat pe teren trebuie să fie plătit. În rest, toate promisiunile de la nu știu cine vin sunt istorie. Nu vreau explicații vreau să văd banii în cont, la fiecare om din echipa asta”, a adăugat mijlocașul.

ADVERTISEMENT

”Mai ales după ceea ce am făcut anul acesta cred că merităm și noi respect. Nu e vorba numai de bani, e vorba și de respect. Și dacă cineva nu își ține cuvântul, pe mine mă deranjează. Dar asta e o discuție pentru mai târziu, cred că astăzi trebuie să sărbătorim toți împreună”, a încheiat Djokovic.

Palmaresul lui Djokovic

18 meciuri în campionat a adunat mijlocașul în acest sezon pentru CFR și a reușit să marcheze un gol. Mai are un joc în Cupa României și 15 partide în Europa, cu un gol marcat în Europa League.

ADVERTISEMENT

Damjan Djokovic a câștigat trei titluri de campion al României cu CFR Cluj în sezoanele 2017-2018, 2018-2019 și 2019-2020. De asemenea, și-a trecut în cont și o Supercupă.

ADVERTISEMENT