Fotbal intern

Damjan Djokovic, aproape de un transfer la o echipă din grupele Ligii Campionilor! Anunţul făcut de presa din Turcia

24.08.2020 | 12:37
Damjan Djokovic aproape de un transfer la o echipa din grupele Ligii Campionilor Anuntul facut de presa din Turcia
ADVERTISEMENT

Mijlocașul croat al echipei CFR Cluj, Damjan Djokovic, este aproape de un transfer la o echipă care va evolua în grupele Ligii Campionilor.

Jucătorul în vârstă de 30 de ani a fost trecut pe lista UEFA de antrenorul Dan Petrescu pentru întârnirea cu Dinamo Zagreb, dar rămâne de văzzut dacă acesta va și juca.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce CFR Cluj a câștigat al treilea titlu consecutiv în Casa Pariurilor Liga 1, Djokovic anunța că este neplătit de mai bine de trei luni și că vrea să plece din Gruia.

O echipă din grupele Ligii Campionilor îl transferă pe Damjan Djokovic

Dorința lui Damjan Djokovic este pe cale să se îndeplinească, deoarece o echipă care va evolua în noul sezon în grupele Champions League este foarte aproape să-l transfere de la CFR Cluj. Este vorba cde campioana Turciei, Istanbul Bașakșehir.

ADVERTISEMENT

Conform publicației Gazete Damga, mijlocașul croat a ajuns la o înțelegere cu formația din Istanbul pentru un contract pe două sezoane cu drept de prelungire pentru încă unul, iar CFR Cluj urmează să încaseze 500.000 de euro pentru jucătorul care mai avea doi ani de contract în Gruia.

”Transferurile continuă pentru Başakşehir, noua campioană a Superligii din Turcia. Trupa din Istanbul a ajuns la una cord cu Damjan Djokovic, cu care a negociat de ceva timp”, au scris jurnaliștii turci.

ADVERTISEMENT

”Experimentatul jucător, care a mai fost dorit de Gaziantep FK şi Goztepe, a semnat pe doi ani, cu drept de prelungire pe încă un sezon. Başakşehir plăteşte 500.000 de euro!”, a mai anunțat sursa citată.

Astfel, continuă plecările de la CFR Cluj. Campioana României a rămas fără mai mulţi jucători de bază. Pe rând, George Ţucudean, Giedrius Arlauskis, Cristian Manea, Jesus Fernandez și Lacina Traore şi-au terminat contractele pe care le semnaseră şi au părăsit formaţia din Gruia.

ADVERTISEMENT

Damjan Djokovic a fost adus gratis de CFR Cluj în vara anului 2017 și a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai ardelenilor în ultimele trei sezoane. Croatul a câştigat trei titluri de campion la rând şi a ajuns până în 16-imile Europa League în sezonul trecut, unde CFR a fost eliminată de FC Sevilla, câştigătoarea competiţiei.

ADVERTISEMENT