Fotbal intern

Damjan Djokovic, aproape de un transfer de la CFR Cluj la Rizespor! Șumudică îl sună non-stop! Exclusiv

19.01.2021 | 23:03
Damjan Djokovic aproape de un transfer de la CFR Cluj la Rizespor Sumudica il suna nonstop Exclusiv
ADVERTISEMENT

Damjan Djokovic are o nouă ofertă, de această dată de la Rizespor. Mijlocașul campioanei e dorit insistent de Marius Șumudică, noul antrenor al formației din Super Lig.

FANATIK a dezvăluit acum puțin timp prețul cerut de CFR Cluj pentru unul dintre cei mai constanți jucători ai echipei, mijlocașul defensiv, Damjan Djokovic.

ADVERTISEMENT

Deși Edi Iordănescu consideră că fotbalistul croat este o piesă esențială pentru campioană în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1, Djokovic este aproape de plecarea de la CFR Cluj. Mijlocașul este sunat încontinuu în ultimele zile de către Marius Șumudică, care va fi noul antrenor al celor de la Rizespor, după despărțirea de Gaziantep.

Rizespor l-ar putea transfera pe Damjan Djokovic de la CFR Cluj pentru 500.000 de euro. Șumudică l-a dorit și la Gaziantep

Damjan Djokovic poate pleca la Rizespor, iar suma pentru care s-ar putea face mutarea va fi, probabil, mai mică decât dorea inițial conducerea CFR-ului. FANATIK a aflat că Rizespor, noua echipă antrenată de Șumudică, e gata să plătească 400-500.000 de euro!

ADVERTISEMENT

Această ofertă de la Rize nu e deloc o surpriză, după ce Djokovic a mai fost dorit de Marius Șumudică și vara trecută la Gaziantep. Turcii scriau și că Djokovic a avut o ofertă de la Istanbul Bașakșehir.

FANATIK a aflat că șefii ardelenilor i-au stabilit un preț de transfer de 700.000 de euro, mai ales că acesta se apropie de finalul contractului. Croatul a mai fost dorit și de echipe din zona Golfului, unde s-a transferat și Mihai Bordeianu.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu se bate pentru Damjan Djokovic cu Marius Șumudică, Edi Iordănescu nu e deloc încântat că-și pierde o piesă de bază!

Dan Petrescu, noul antrenor al lui Kayserispor, îl dorește și el pe fostul său fotbalist de la CFR Cluj pe care l-a antrenat timp de trei ani. În ciuda faptului că s-a tot scris despre interesul turcilor de la Kayserispor, CFR Cluj nu a dat niciun răspuns.

În acest moment, din informațiile FANATIKsunt șanse mai mari ca Djokovic să plece la Rize, nu la Kayseri. Oricum, este o bătălie între Dan Petrescu și Marius Șumudică pentru transferul mijlocașului croat!

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu nu este deloc încântat de faptul că Damjan Djokovic ar putea fi cedat. Tehnicianul care are cinci victorii și o remiză de când a preluat iar CFR Cluj consideră că ar fi o pierdere imensă pentru echipa sa.

Nu sunt pregătit să pierd niciun jucător. Djokovic e un jucător care a dus în multe momente greul alături de alți jucători foarte importanți din vestiar. A fost implicat în bătăliile grele ale CFR-ului, are maturitate, experiență. Ar fi o pierdere imensă”, a spus foarte clar antrenorul campioanei.

Edi Iordănescu a vorbit recent și despre ofertele sosite pentru jucători de-ai săi.

„Sigur, la un moment dat, pot apărea și astfel de momente, dar chiar vreau să opresc aceste speculații. Interes poate fi din multe părți, asta mă bucură, dar de aici și până la a alimenta speculațiile, chiar nu e cazul”, a mai adăugat tehnicianul clujenilor.

  • 3 titluri de campion are Damjan Djokovic cu CFR
  • 30 de ani are Damjan Djokovic
  • 1,6 milioane de euro e cota lui Damjan Djokovic conform transfermarkt.com
  • 4 ani a jucat Damjan Djokovic la CFR: 2013-2014, 2017-2021
  • 109 meciuri are Djokovic la CFR, dintre care 16 în acest sezon, înscriind și 11 goluri
ADVERTISEMENT