Fotbal intern

Damjan Djokovic intră în carantină înainte să revină la antrenamentele lui CFR Cluj: “Vin cu 14 zile mai devreme”

15.04.2020 | 12:24
Damjan Djokovic intra in carantina inainte sa revina la antrenamentele lui CFR Cluj Vin cu 14 zile mai devreme
ADVERTISEMENT

Damjan Djokovic a vorbit despre planul pe care îl are pentru a relua antrenamentele cu CFR Cluj, în condițiile în care campioana României își va relua pregătirile pe data de 15 mai. Mijlocașul CFR-ului vrea să se întoarcă cu 14 zile înainte pentru a sta în carantin, conform prosport.ro.

Damjan Djokovic, intră în carantină înainte să se întoarcă în România la antrenamentele CFR-ului

Damjan Djokovic, mijlocașul CFR-ului, a vorbit despre planul pe care îl are pentru a se întoarce în România. Clujenii vor relua antrenamentele pe data de 15 mai, iar Djokovic plănuiește să se întoarcă cu 14 zile mai devreme pentru a scăpa de perioada de carantină:

ADVERTISEMENT

„Mă antrenez pe plajă, sunt în Olanda, situația e mult mai relaxată aici. Am multă energie. Nu sunt restricții pe stradă, nu există poliție, nu este la fel ca în România. Mă pot plimba cu bicicleta pe stradă, dar nu avem voie în grupuri.

Pe 15 mai ar trebui să ne antrenăm la CFR Cluj. Mă întorc cu două săptămâni înainte, să stau la autoizolare”.

ADVERTISEMENT

„Mai am patru meciuri și ajung la 100 de partide pentru CFR Cluj, asta înseamnă că m-am simțit foarte bine aici…La antrenamente și-n meciuri cel mai mult mă certam cu Culio, dar ne-am înțeles perfect în afara gazonului”, a mai spus Djokovic.

„Mă consider balcanic”

Damjan Djokovic a recunoscut că se simte balcanic, chiar dacă a copilărit în Olanda: „Nu mă simt sârb și nici croat. Chiar dacă mama mea e din Serbia și tata e croat. Mă consider balcanic. Familia mea a plecat în Olanda încă din 1993.

ADVERTISEMENT

Cred că a fost o decizie bună, având în vedere ce a urmat ulterior în fosta Iugoslavie. Cunosc opt limbi: română, sârbă, italiană, spaniolă, franceză, germană, olandeză, engleză. Spaniola o cunosc de la Culio, dar m-a învățat multe înjurături”.

  • 1.700.000 de euro este cota de piață a lui Damjan Djokovic, conform transfermarkt.com