Fotbal intern

Damjan Djokovic la FCSB?! Jucătorul CFR-ului e primul pe lista de transferuri a lui Gigi Becali. EXCLUSIV

02.04.2019 | 19:54
Damjan Djokovic la FCSB Jucatorul CFRului e primul pe lista de transferuri a lui Gigi Becali EXCLUSIV

Gigi Becali pregătește echipa pentru sezonul viitor, indiferent dacă FCSB va lua sau nu titlul în această vară. Patronul roș-albaștrilor a reușit deja câteva transferuri, dar lista sa este deschisă în continuare. FANATIK a aflat că, în acest moment, primul nume pe lista de achiziții a lui Becali pentru această vară este mijlocașul CFR-ului, Damjan Djokovic!

Damjan Djokovic este primul nume pe lista de transferuri a lui Gigi Becali la FCSB!

Damjan Djokovic, mijlocașul croat al celor de la CFR Cluj, care va împlini 29 de ani pe 18 aprilie, a devenit feblețea lui Gigi Becali. Patronul FCSB este extrem de încântat de jocul și de forța pe care o degajă croatul în joc și l-a trecut primul pe lista sa de achiziții. Extremă urgență!

Becali a adunat deja date despre Djokovic și este decis să facă tot ce depinde de el pentru a-l transfera la FCSB în această vară. Gigi a lăudat mereu spiritul de luptă al celor de la CFR Cluj în comparație cu al jucătorilor săi. „CFR are războinici în teren, are bărbați adevărați. De astfel de jucători am eu nevoie la Steaua”, a spus Becali în mai multe rînduri.

Damjan Djokovic la FCSB este transferul pe care Gigi Becali îl vrea în vară
Duelul între Filipe Teixeira și Damjan Djokovic, pe Arena Națională, ar putea să nu mai existe dacă mijlocașul croat vine la FCSB

Djokovic mai are contract până în 2020. Ofertă de 1.000.000 de euro! Gigi: „Cu noi, Djokovic a fost Pele!”

Gigi Becali e decis să facă o primă ofertă celor de la CFR Cluj pentru Damjan Djokovic după terminarea campionatului. Din informațiile FANATIK, ar fi vorba despre 1 milion de euro pentru un jucător care, din vară, mai are un an de contract cu campioana en-titre.

Damjan Djokovic câștigă în acest moment 15.000 de euro lunar la CFR, iar patronul FCSB este foarte convins că nu va avea nicio problemă să se înțeleagă cu jucătorul, urmând să-i ofere minim 20.000 pe lună. Vor fi probabil mult mai dificile negocierile cu CFR Cluj, dar multe depind de cine va lua titlul peste o lună și jumătate.

„Cum să-l lași pe Djokovic să dea capul? Azi, cu noi, Djokovic a fost Pele! Ce să-i faci?” – Gigi Becali, după CFR – FCSB 1-1 din septembrie 2018

Damjan Djokovic se transferă, de obicei, liber de contract! Doar Bologna a plătit 1,4 milioane de euro!

Damjan Djokovic la FCSB este transferul pe care Gigi Becali îl vrea în vară
Damjan Djokovic a marcat golul decisiv în CFR – Viitorul 1-0, meciul care a adus titlul la Cluj vara trecută

Deși a schimbat 10 cluburi în carieră, pe Damjan Djokovic nu s-au prea plătit sume de transfer. S-a întâmplat în două rânduri, prima oară în toamna lui 2011, când Cesena a achitat celor de la Monza 220.000 de euro pentru a-l transfera pe mijlocașul croat.

Cea mai mare sumă plătită pe Djokovic a fost 1,4 milioane de euro, pe 1 iulie 2013, când Bologna l-a cumpărat de la Cesena, jucătorul fiind cotat atunci la doar 300.000 de euro! A doua zi după ce l-a transferat, pe 2 iulie 2013, Bologna l-a împrumutat pentru un sezon la CFR Cluj. Acum, Damjan este la a doua aventură la CFR, unde a venit liber de contract de la Rijeka, în septembrie 2017.

Damjan Djokovic la FCSB este transferul pe care Gigi Becali îl vrea în vară
Gigi Becali a fost impresionat întotdeauna de spiritul războinic al lui Djokovic în teren
  • 1,6 milioane de euro este cota lui Damjan Djokovic în acest moment, cea mai mare din toată cariera sa
  • 31 de meciuri a disputat croatul în acest sezon pentru CFR Cluj, marcând trei goluri: cu Chiajna în sezonul regulat, la Malmo în preliminariile Ligii și cu Sepsi în play-off