Fotbal intern

Damjan Djokovic speră la un teren prost cu Sevilla: ”Terenul înghețat ne va ajuta”

03.02.2020 | 08:50
Damjan Djokovic spera la un teren prost cu Sevilla Terenul inghetat ne va ajuta
ADVERTISEMENT

Djokovic speră ca Sevilla să se încurce la Cluj, din cauza terenului prost, așa cum a făcut-o și FCSB.

De asemenea, Damjan Djokovic, jucător de bază la CFR Cluj, a vorbit despre transferul ratat la Gaziantep. Fotbalistul nu se mai gândește la trecut și este pregătit să câștige un nou titlu cu echipa din Gruia.

ADVERTISEMENT

Terenul prost, un aliat împotriva Sevillei

FCSB nu a reușit să trimită nici măcar un singur șut pe poarta apărată de Arlauskis. Terenul prost a fost un aliat al CFR-ului în meciul cu FCSB, o recunoaște Djokovic.

Mai mult, croatul speră ca și în 20 februarie, contra spaniolilor de la Sevilla, terenul să se prezinte în condiții similare.

ADVERTISEMENT

Noi am fi meritat să înscriem cel puțin un gol în prima repriză cu FCSB. Sigur, terenul nu a ajutat, dacă e să vorbim despre estetica jocului. A fost un teren înghețat, au fost probleme din cauza frigului, însă noi am arătat că dorim mai mult victoria.

Sevilla are același stil ca și FCSB, nu e simplu să joci când terenul nu e bun. Poate ne va ajuta terenul și cu Sevilla, vedem asta pe 20 februarie”, a declarat Djokovic.

ADVERTISEMENT

Clujenii nu se consideră deja campioni

La fel ca și antrenorul Dan Petrescu sau mijlocașul Ciprian Deac, Damjan Djokovic crede că echipa sa mai are mult de lucru până când se va putea considera campioană. Înjumătățirea punctelor în play-off rămâne eterna problemă. ”În play-off nu vom mai avea același număr de puncte și acolo va fi foarte greu. Trebuie luat pas cu pas”, a explicat croatul.

Mijlocașul a vorbit deschis și despre transferul ratat la Gaziantep, din această iarnă. Cu toate că presa din Turcia îl dădea ca și transferat, oficialii echipei clujene au refuzat suma propusă de echipa lui Marius Șumudică pentru un transfer al lui Djokovic.

ADVERTISEMENT

După trei ani la CFR pot să spun că mă simt ca acasă. Eu îi mulțumesc domnului Șumudică pentru interes, înseamnă că am făcut ceva bun la CFR, dar și domnul Petrescu are încredere în mine și încerc să îmi fac treaba pe teren”, a concluzionat fotbalistul.

Cei de la CFR s-au supărat, din ce am văzut, eu am spus că Djokovic e un jucător interesant. Nu e ușor să joci în Turcia, el ar fi putut să o facă. Clubul nostru a fost dispus să plătească o sumă de transfer”, explica, la rândul său, Marius Șumudică situația din iarnă a lui Djokovic.

  • 2.2 milioane de euro e cota de piață a lui Damjan Djokovic
  • 12 goluri în 114 partide pentru CFR Cluj a bifat croatul
ADVERTISEMENT