BURSUCU’ a făcut ANUNŢUL: ”99 la sută SEMNEZ cu Tîrgu Mureş!”

Iuliana Spirache    Mirela Apostol   
în Stiri sportive
06/06/2015, 17:49
BURSUCU’ a făcut ANUNŢUL: ”99 la sută SEMNEZ cu Tîrgu Mureş!” GALERIE FOTO

UPDATE / Dan Petrescu este foarte aproape de ASA Târgu Mureş, chiar acesta dezvăluind că 99% va semna cu ocupanta locului doi din sezonul trecut. Aceasta nu este singura mutare gîndită de oficialii ASA-ului. După plecarea lui Narcis Răducan la Pandurii Târgu Jiu, Bogdan Mara îi va lua locul, anunţă Digisport.

********************

UPDATE 17:50 / Dan Petrescu a intrat în direct la sport.ro şi a dezvăluit care este echipa pe care o va antrena. ”99 la sută voi semna cu ASA Tîrgu Mureş”, a declarat Petrescu.

****************************

UPDATE / Dan Petrescu este pe cale să revină în Liga 1, dar nu la ASA Târgu Mureş, aşa cum s-a anunţat iniţial.  Fostul mare fotbalist român a ajuns la un acord verbal cu formaţia FC Voluntari, conform spuselor lui Robert Gherghe, preşedintele ilfovenilor. 

“Am avut discuţii cu Dan Petrescu. I-am prezentat oferta noastră, dînsul ne-a prezentat cerinţele sale. A rămas că în cîteva zile va semna cu FC Voluntari, dacă nu va primi o ofertă mai tentantă din străinătate”, a declarat Robert Gherghe pentru ziare.com.

*************************************************************************************************************************

UPDATE 20:45 / Managerul lui Dan Petrescu a declarat că FANATIK.RO că acesta încă nu a semnat contractul cu mureşenii, negocierile dintre cele două părţi fiind în acest moment doar la stadiul conversaţional:

“Sînt doar discuţii, nu s-a semnat nimic pînă la acest moment”, a declarat pentru FANATIK.RO Nicolae Pârnău.

Dan Petrescu va fi noul antrenor al vicecampioanei României, ASA Târgu Mureş, după plecarea lui Liviu Ciobotariu.

Tehnicianul a ajuns la un acord de principiu cu oficialii echipei din Ardeal, urmînd ca zilele următoare să fie parafat contractul. Petrescu a vizitat baza sportivă de la Târgu mureş în cursul zieli de vineri, pentru a vedea condiţiile de lucru.

“Bursucul” poate reveni pe banca tehnică a unei formaţii din Liga 1 după o pauză de 6 ani, în care a antrenat echipe din Rusia şi Qatar.

Ultimul club din România antrenat de Dan Petrescu a fost Unirea Urziceni, alături de care a cîştigat trofeul Ligii 1 în sezonul 2008 – 2009.

Închide ×