Fotbal intern

Dan Alexa, anunţ categoric: “Vom face orice să-l luăm pe Budescu”. Foto de colecţie după victoria cu FCSB

05.08.2019 | 23:46
Dan Alexa anunt categoric Vom face orice sal luam pe Budescu Foto de colectie dupa victoria cu FCSB

Astra Giurgiu a câștigat meciul de luni seară cu FCSB. Golurile marcate de Valentin Gheorghe și Denis Alibec au făcut ca echipa lui Dan Alexa să ia cele trei puncte. Reușitele Astrei au venit pe fondul unor greșelile enorme comise de Mihai Bălașa și Ionuț Vînă.

Dan Alexa îl vrea pe Budescu la Astra

După meci, antrenorul giurgiuvenulor a vorbit despre momentul în care a vrut să părăsească echipa, dar și despre Gabi Tamaș, nou venit la Astra.  Mai mult, Alexa l-a lăudat pe Denis Alibec, pe care îl consideră cel mai bun jucător din Casa Pariurilor Liga 1. Tehnicianul Astrei declară că Astra va face orice să îl readucă pe Budescu la Giurgiu, după ce fotbalistul și-a reziliat contractul cu Al Shabab.

Am avut un moment de cumpănă după meciul cu Iaşi, îi mulţumesc domnului Niculae că m-a întors din drum. FCSB are individualităţi, dar am controlat jocul din punct de vedere tactic, am ajuns de multe ori în preajma careului advers, îmi felicit băieţii şi vrem să continuăm la fel. Gabi Tamaş nu a jucat astăzi, dar îmi felicit cuplul de fundaşi centrali. Gabi este un lider, şi-a îmbărbătat noii colegi, este un lider, un jucător cu mare experienţă. Denis este unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1, dacă nu cel mai bun, a slăbit şi acum este jucătorul providenţial pentru noi. Am fost surprins de calităţile lui Gheorghe de când am venit la echipă, nu-l cunoşteam atât de bine. Îl dorim pe Budescu, vom face tot posibilul să vină alături de noi“, a spus Dan Alexa după meci.

La finalul partidei, Dan Alexa a fost  îmbrățișat de președintele clubului Dani Coman, imagine surprinsă de FANATIK . Astra a acumulat 7 puncte după victoria cu FCSB și a depășit vicecampioana în clasamentul Casa Pariurilor Liga 1.