News

Dan Alexa, atac dur la un an după ce a fost pălmuit de Anamaria Prodan. Ce spune despre soția lui Reghe

14.08.2020 | 15:24
Dan Alexa atac dur la un an dupa ce a fost palmuit de Anamaria Prodan Ce spune despre sotia lui Reghe
Dan Alexa, atac dur la un an după ce a fost pălmuit de Anamaria Prodan. Ce spune despre soția lui Reghe. Sursa Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Dan Alexa o atacă dur pe Anamaria Prodan, la un an după ce a fost pălmuit de aceasta la finalul meciului dintre Astra Giurgiu și FC Botoșani. Recent, Dan Alexa a fost deranjat de noile declarații făcute de impresară.

Anamaria Prodan l-a numit ”creația ei” pe fostul fotbalist. Afirmația vine după ce acum căteva zile acesta a fost demis din funcția de antrenor al Rapidului.

ADVERTISEMENT

E important de precizat că după evenimentul de anul trecut, când Anamaria Prodan i-a dat o palmă lui Dan Alexa, s-a vehiculat că cei doi ar fi avut o relație la un moment dat.

Dan Alexa și Anamaria Prodan se contrează la un an după faimoasa palmă

„Probabil s-a referit la imagine, niciodată ca antrenor. Vreau să stabilim clar, stabilisem asta și cu ea. Valoarea mea ca antrenor e valoarea mea, nimeni nu poate să o subțieze. Ana epatează foarte mult, o știți. Îi place să se implice, dar eu am semnat cu Ana după a doua promovare. E un manager foarte bun, dar ea epatează. O știti foarte bine. Creația ei… Creația ei ca imagine, probabil. Dar ca antrenor, sub nicio formă”, a spus Dan Alexa, potrivit Impact.ro.

ADVERTISEMENT

Momentul petrecut anul trecut după meciul Astrei, a devenit viral și fost discutat de toată lumea din fotbal și nu numai. Imediat după conflict, soțul impresarei, Laurențiu Reghecampf, a reacționat.

„Nu mi-a plăcut gestul. M-a sunat și am vorbit cu ea. Știam ce probleme sunt la Astra. Nu eram în țară atunci, eram în Emirate. I-am spus că nu e deloc normală reacția ei. Nu trebuia să reacționeze așa”, a spus Laurențiu Reghcampf pentru GSP.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor de la FCSB a infirmat atunci că ar fi existat o relație între Anamaria și Dan. „Dacă exista o asemenea legătură, nu mai existam noi. N-a fost! N-am avut nicio problemă cu Ana în direcția asta. Eu tot timpul i-am spus că trebuie să-și controleze ieșirile. Să nu jignească… Eu sunt un altfel de om. Mai retras, mai calm. Care ține balanța, dar de multe ori nu o poți controla pe Ana. E o fire mai vulcanică”, a mai afirmat Reghcampf.

„Eu m-am obișnuit și o cunosc foarte bine. Stăm zi de zi și nu am niciun fel de probleme. Nici nu trebuie să vorbesc cu ea ca să-mi dau seama în ce stare e. Ana este un om care luptă pentru ideile lui”, a adăugat Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT