Fotbal intern

Dan Alexa, desemnat omul anului în judeţul Călăraşi! Antrenorul vrea să dea afară 10 jucători

17.12.2018 | 15:28
Dan Alexa desemnat omul anului in judetul Calarasi Antrenorul vrea sa dea afara 10 jucatori

Antrenorul Dan Alexa a fost desemnat omul anului în judeţul Călăraşi, pentru munca depusă la Dunărea, deşi nou promovata nu a mai câştigat în Liga 1 Betano de o bună bucată de timp. În urma seriei de rezultate nefavorabile, tehnicianul în vârstă de 39 de ani este hotărât să se departă în această iarnă de nu mai puțin de 10 jucători.

Cei zece fotbaliști pe care Dan Alexa i-a pus pe lista de transferuri sunt Cezar Lungu, Bogdan Şandru, Denis Ispas, Alin Babei, Baudoin Kanda, Aitor Monroy, Cristian Nicuşor Puşcaş, Ionuţ Tenea, Marian Drăghiceanu și Alexandru Dincă, deși unii dintre ei vor fi doar împrumutați.

Dan Alexa a fost ales omul anului în judeţul Călăraşi

Deși Dunărea a ajuns în zona nisipurilor mișcătoare, ocupând locul 12 în clasamentul din Liga 1 Betano care duce la baraj pentru menținerea în prima divizie, Dan Alexa a fost ales omul anului în județul Călărași. Distincția vine după ce tehnicianul a reușit în vară promovarea în premieră a formației pe prima scenă a fotbalului românesc.

Placheta primită de Dan Alexa pentru câştigarea trofeului de omul anului în judeţul Călăraşi
Placheta primită de Dan Alexa pentru câştigarea trofeului de omul anului în judeţul Călăraşi

În această toamnă s-a vorbit insistent despre o plecare a lui Dan Alexa de la Dunărea. Tehnicianul s-a aflat pe lista celor de la Dinamo București și Astra Giurgiu, dar în cele din urmă a fost convins de autoritățile locale să rămână la Călărași și să încerce salvarea de la retrogradare. Dan Alexa a mai antrenat în carierta formațiile Poli Timișoara, Rapid București, ASA Târgu Mureș și Concordia Chiajna.

Până la pauză de iarnă, Dunărea Călărași mai are de disputat un joc în deplasare, cu FC Botoșani, în etapa cu numărul 21 a Ligii 1 Betano. Partida se va disputa joi, 20 decembrie, de la ora 17:30, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO de FANATIK.