Fotbal intern

Dan Alexa, despre antrenorul care l-a inspirat mult în carieră: „Mi-a dat o lecție de viață!”

14.04.2020 | 21:17
Dan Alexa despre antrenorul care la inspirat mult in cariera Mia dat o lectie de viata
ADVERTISEMENT

Dan Alexa a povestit un moment inedit petrecut între el și Răzvan Lucescu. Antrenorul giuleștenilor a recunoscut că a primit o adevărată lecție de viață, când se aștepta mai puțin, conform prosport.ro.

Lecția de viață primită de Dan Alexa de la Răzvan Lucescu

Dan Alexa a dezvăluit un moment care i-a rămas întipărit în minte și în suflet, petrecut pe vremea când era jucător și evolua în tricoul Rapidului, sub comanda lui Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT

„Am fost foarte dezamăgit de mine la meciul de la Varșovia. A fost un moment greu al carierei mele. Răzvan Lucescu mi-a spus de față cu toată lumea și aia este o lecție de viață… Mi-a spus: «O să vină un moment în care o să ne scoți pe toți».

Primele zile după meci au fost groaznice, iar el mi-a dat foarte multă încredere. La semifinala cu Vaslui, când am dat golul acela, decisiv, mi-a spus: «Ai văzut. Ți-am spus că așa o să fie…»”, a povestit Dan Alexa.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte fericit pentru realizările lui!”

Dan Alexa a mărturisit că este foarte bucuros pentru realizările lui Răzvan Lucescu: „Eu sunt foarte fericit pentru toate realizările lui. Le merită! Am învățat multe de la el.

Regret că nu am jucat mai mult la Rapid. Este spectaculos și este, cu adevărat, farmecul vieții”.

ADVERTISEMENT

„Înțelegi Rapidul când ești în club sau când joci aici… Eu am avut șansa să antrenez echipa într-un moment greu și am avut succes pentru că am reușit promovarea. Cunosc foarte bine atmosfera de la această echipă.

Au fost trei momente foarte grele în cariera de fotbalist. Am fost învins cu Timișoara la Galați și am pierdut campionatul, finala pierdută cu Rapidul în fața lui Dinamo și meciul de la Varșovia”, a mai spus „Chirurgul”.

ADVERTISEMENT
  • 40 de ani a împlinit Dan Alexa pe 28 octombrie