Fotbal intern

Alexa a vorbit despre arbitrajele din Liga 2. “Nu vreau să se interpreteze!”

Chindia Târgovişte - Dunărea Călăraşi au remizat în etapa a 18-a din Liga a 2-a, iar Dan Alexa a avut o reacţie vehementă la finalul meciului.
28.11.2017 | 22:21
Alexa a vorbit despre arbitrajele din Liga 2 Nu vreau sa se interpreteze
ADVERTISEMENT

Înaintea meciului disputat de Dunărea Călăraşi pe terenul celor de la Chindia Târgovişte, scor 2-2, Dan Alexa a trimis săgeţi către adversari, despre care susţine că se pregătesc să joace în Liga 1 Betano. “Toată lumea vorbeşte de faptul că deja Chindia îşi pregăteşte locul să joace la Mioveni în Liga 1. Sunt tare curios şi eu să văd arbitrajul de la meciul Afumaţi – Chindia. Luaţi fiecare meci şi fiecare poate trage o concluzie la tot ce se întâmplă la Târgovişte. Cred că, în acest moment, noi şi cu Hermannstadt ne batem pentru locul 2, pentru că, la ce arbitraj am avut cu Brăila, s-a văzut clar că am avut un penalty neacordat…tot jocul pentru Brăila şi aici nu vreau să spun ceva de rău faţă de acei jucători care am tot respectul. Nu şi-au luat banii de 10 luni şi nu vreau să dau curs altor discuţii. Sunt curios să văd ce arbitraj avem noi cu FC Argeş pentru că ce am avut la Brăila a fost o bătaie de joc. Am vizionat meciul şi am revăzut penalty-ul, este inimaginabil. Sper ca lucrurile să se întâmple doar pe teren, în lupta pentru promovare. Am început să deranjăm pentru că suntem o contracandidată la promovare”” ,a spus Dan Alexa.

După declaraţiile făcute de Dan Alexa, FANATIK.RO a luat legătura cu antrenorul formaţiei Dunărea Călăraşi pentru a-şi explica ieşirea la adresa celor de la Chindia Târgovişte. “Declaraţiile mele au vizat exclusiv arbitrajul de la meciul disputat de către Dunărea Călăraşi, echipa al cărei antrenor sunt, cu Dacia Unirea Brăila . Mi-am arătat prin aceste declaraţii nemulţumirea că nu ne-a fost acordat un penalty clar. Chiar am vrut, prin afirmaţiile mele, să disociez această greşeală a arbitrului de echipa Dacia Unirea Brăila şi de jucătorii acestei echipe. În acest sens a fost afirmaţia că nu vreau să se interpreteze că aş ataca acest club sau jucătorii acestui club, despre care am citit în presă că au restanţe financiare, iar pentru modul cum îşi fac datoria, merită a fi respectaţi.

ADVERTISEMENT

Dan Alexa, mesaj pentru Chindia Târgovişte

Cu privire la clubul CS Chindia Târgovişte, afirmaţiile făcute vizau faptul că, fără a exclude munca extraordinară, depusă de către toţi factorii implicaţi la acest club, conducători , jucători şi public, materializată în rezultate pozitive şi deplin meritate, au beneficiat de un arbitraj corect, la toate partidele, având multe decizii corecte de arbitraj, li s-au acordat toate loviturile de pedeapsă în mod meritat . Am avut o exprimare nefericită dar ce am vrut să arat a fost faptul că ei, datorită muncii depuse dar, şi şansei de a nu avea probleme cu arbitrajul, ne-au depăşit în clasament, tocmai într-un moment când noi nu am câştigat fiind dezavantajaţi de arbitraj. Evident, că acest fapt nu are legătura cu CS Chindia Târgovişte, nici nu am vrut sa insinuez asta, iar acum declar expres acest lucru pentru a fi corect şi clar înţeles.

De asemenea, regret afirmaţia că în caz că vor promova vor juca la Mioveni, a fost o informaţie pe care am auzit-o şi pe care nu  am verificat-o. Dacă prin afirmaţiile mele am fost înţeles greşit îmi cer scuze competitoarelor şi vă amintesc faptul că că eu sunt un antrenor asumat şi care mereu a dat dovada de fair play în afirmaţiile făcute. Un exemplu în acest sens este faptul că după meciul cu Dacia Unirea Brăila am jucat cu CS Chindia Târgovişte, echipa căreia i-au fost acordate doua lovituri de penalty, iar eu, după meci am afirmat că deciziile arbitrului au fost corecte”, a spus Dan Alexa.

ADVERTISEMENT